current views are: 1

19 Νοεμβρίου 2014
Δημοσίευση17:02

Κυριαζίδης: « Άντε μ@@ή από δω» – Κωνσταντοπούλου: «Δεν θα αντιδράσω με τραμπουκισμούς»

Σκηνές που δεν τιμούν την εικόνα της Βουλής και πηγαίνουν τον πολιτικό κόσμο πολλές δεκαετίες πίσω, εξελίχθηκαν πριν από λίγο σε επιτροπή της Βουλής.

Δημοσίευση 17:02’
αρθρο-newpost

Σκηνές που δεν τιμούν την εικόνα της Βουλής και πηγαίνουν τον πολιτικό κόσμο πολλές δεκαετίες πίσω, εξελίχθηκαν πριν από λίγο σε επιτροπή της Βουλής.

Γράφει ο Παναγιώτης Τζαννετάτος
 

Σκηνές που δεν τιμούν την εικόνα της Βουλής και πηγαίνουν τον πολιτικό κόσμο πολλές δεκαετίες πίσω, εξελίχθηκαν σε Επιτροπή.

Συγκεκριμένα, κατά τη συζήτηση νομοσχεδίου του υπουργείου Δικαιοσύνης, τα αίματα άναψαν και η κατάσταση εκτροχιάστηκε όταν στην κουβέντα μπήκαν οι βουλευτές της ΝΔ, Δημήτρης Κυριαζίδης, Βασίλης Υψηλάντης με την συνάδελφό τους του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Όλα ξεκίνησαν μετά την παρέμβαση της κυρίας Κωνσταντοπούλου η οποία απευθυνόμενη στον κ. Κυριαζίδη είπε: «Θα σας διαβάσω εγώ για να τα μάθετε και να μην λέτε τα μισά».

«Άντε μ@@ή από δω!», απάντησε εμφανώς εκνευρισμένος ο κ. Κυριαζίδης για να λάβει την ανταπάντηση της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ: «Με τραμπουκισμούς εγώ δεν προτίθεμαι να αντιδράσω».

«Τραμπούκα είσαι και φαίνεσαι. Εάν δεν ζητήσει συγνώμη η κ. Κωνσταντοπούλου στις προσωπικές αιχμές εγώ θα πω και άλλα. Θα μπορούσα να της είχε πει πολλά περισσότερα αλλά σέβομαι τον πατέρα της και την ιστορία του», είπε ο κ. Υψηλάντης.

«Εμείς δεν είμαστε τσουτσέκια», πετάχτηκε κάποιος και η επιτροπή μετατράπηκε σε κολαστήριο

Σημειώνεται ότι αμέσως μετά το επεισόδιο ο κ. Υψηλάντης μετέβη στο ιατρείο της Βουλής λόγω αδιαθεσίας.


σχετικα αρθρα