Σε τσακωμό κατέληξε η συζήτηση του Γιώργου Παπαδάκη με τον Άδωνι Γεωργιάδη για την υπόθεση Καρατζαφέρη. 

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης στην πρωινή εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη ο δημοσιογράδος ανέφερε στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΝΔ πως αν έκανε καλά την δουλειά του ως βουλευτής του ΛΑΟΣ θα είχε αντιληφθεί ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με τον πρόεδρο του κόμματος του τότε. 

Τότε ο κ. Γεωργιάδης του απάντησε πως αν έκανε και εκείνος καλά την δουλειά ως δημοσιογράφος θα το είχε καταλάβει αφού τον είχε καλεσμένο κάθε εβδομάδα. 

Στο σημείο αυτό ο Γιώργος Παπαδάκης αντέδρασε με έντονο τρόπο λέγοντας «Εγώ να αντιληφθώ; Δεν τον καλούσα κάθε εβδομάδα τον άνθρωπο για τον οποίο όταν μίλαγες έκλαιγες. Όταν μίλαγες έκλαιγες, έλεγες ο μέντορας μου, ο άνθρωπος μου, τώρα του γυρνάς την πλάτη;» 

Ο κ. Γεωργιάδης επέμεινε πως οι δημοσιογράφοι που καλούσαν τον κ. Καρατζαφέρη στις εκπομπές τους θα έπρεπε να το είχαν καταλάβει. 

Εγώ δεν παρακολουθούσα το κόμμα σας. Εγώ δεν ήμουν στην Επιτροπή πόθεν έσχες, να μου καταλογίζατε ευθύνες εάν ήξερα αυτά που ξέρατε εσείς, ανταπάντησε ο κ. Παπαδάκης. 

«Λέτε να μπορεί να ξέρει κάποιος για το διπλανό του, αν έχει offshore ή όχι; Γράφει στο μέτωπο κάποιος: Έχω offshore;», είπε ο κ. Γεωργιάδης. 

Α.Κ.