Αφού οι δηλώσεις της για τους νεκρούς του Πολυτεχνείου προκάλεσαν ντόρο, η Έλλη Παπαγγελή τώρα εμφανίζεται μετανιωμένη για τα όσα έγραψε.

Το 26χρονο μοντέλο και μέλος της ΟΝΝΕΔ μία εβδομάδα μετά το σοκ που προκάλεσε η δημόσια στάση της, τοποθετείται διαφορετικά και σύμφωνα με το Έθνος της Κυριακής, υποστηρίζει ότι εάν ζούσε την εποχή του Πολυτεχνείου, το πιθανότερο είναι ότι θα βρισκόταν και εκείνη μέσα.

Μιλώντας σε φίλους της, υποστηρίζει σύμφωνα με το δημοσίευμα πως οι δηλώσεις της διαστρεβλώθηκαν, αφού ουδέποτε είπε ότι δεν υπήρξαν νεκροί στην εξέγερση των φοιτητών, αλλά ότι εντός του Πολυτεχνείου δεν έπεσε κανείς νεκρός.

«Δεν καταλαβαίνει για ποιο λόγο δημιουργήθηκε αυτός ο θόρυβος και γιατί κάποιοι θέλησαν να διαστρεβλώσουν τα λεγόμενά της», ανέφερε χαρακτηριστικά φίλος της Έλλης Παπαγγελή, που διατηρεί την ανωνυμία του.

«Είναι πολύ στενοχωρημένη, γιατί δεν ήθελε με κανέναν τρόπο να προσβάλει τη μνήμη κανενός νεκρού, τραυματία ή έστω απλά συμμετέχοντος στον αγώνα του Πολυτεχνείου. Νεκροί υπήρχαν. Όπως υπήρχαν και βασανισμένοι πολίτες. Μέσα στο Πολυτεχνείο δεν υπήρξαν νεκροί. Αυτό είπε η Ελλη και τίποτε άλλο», υποστηρίζει ο φίλος της μιλώντας στην εφημερίδα.