Με απόφαση του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτη Ψωμιάδη, ορίζεται κατά το φετινό εορτασμό του Πάσχα γενικός σημαιοστολισμός σε όλη τη διοικητική Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Αφορά στο σημαιοστολισμό των Δημοσίων και Δημοτικών κτιρίων των ΝΠΔΔ, των Οργανισμών και Επιχειρήσεων του Δημοσίου και των Τραπεζών, από ώρα 08.00 της 22ης Απριλίου 2011 (Μεγάλη Παρασκευή) μέχρι και τη δύση του ηλίου της 25ης Απριλίου 2011 (Δευτέρα της Διακαινησίμου). Οι σημαίες θα υψωθούν μεσίστιες από ώρα 08.00 της Μεγάλης Παρασκευής μέχρι ώρα 08.30 του Μεγάλου Σαββάτου.

Απο την άλλη, ο πρώην δήμαρχος Αθηναίων, Νικήτας Κακλαμάνης, δηλώνει ιδιαίτερα εκνευρισμένος από την απόφαση για τη μη μετάδοση, όπως λέει, «καμίας ακολουθίας της Μεγάλης Εβδομάδας, από το δημοτικό ραδιοφωνικό σταθμό "Αθήνα 9,84"», επειδή οι πληροφορίες του αναφέρουν ότι η απόφαση πάρθηκε από τη διοίκηση Καμίνη για να μην «προσβληθούν 1,5 εκατ. μουσουλμάνοι που μένουν στην Ελλάδα, εκ των οποίων ο μεγαλύτερος όγκος στην περιοχή της πρωτεύουσας».

Όπως ανέφερε ο Νικήτας Κακλαμάνης, «δυστυχώς, ο κ. Γιώργος Καμίνης και οι υφιστάμενοι του δείχνουν ξεκάθαρα, πλέον, ότι έχουν παρεξηγήσει το ρόλο που τους ανέθεσε ο λαός της Αθήνας». Και η γκρίνια Πασχαλιάτικα συνεχίζεται...