current views are: 3

25 Νοεμβρίου 2014
Δημοσίευση11:14

Πάγκαλος: Πιο αντιπαθής μετά τον Μιχαλολιάκο… ο Βενιζέλος

Την καθιερωμένη του συνέντευξη-παρέμβαση στον Βημαfm έκανε σήμερα ο Θεόδωρος Πάγκαλος ο οποίος μίλησε και πάλι με το γνωστό του ύφος για όλους και για όλα. 

Δημοσίευση 11:14’
αρθρο-newpost

Την καθιερωμένη του συνέντευξη-παρέμβαση στον Βημαfm έκανε σήμερα ο Θεόδωρος Πάγκαλος ο οποίος μίλησε και πάλι με το γνωστό του ύφος για όλους και για όλα. 

Tην καθιερωμένη του συνέντευξη-παρέμβαση στον Βημαfm έκανε σήμερα ο Θεόδωρος Πάγκαλος ο οποίος μίλησε και πάλι με το γνωστό του ύφος για όλους και για όλα. 

Ο κ. Πάγκαλος σχολιάζοντας τους Βενιζέλο Παπανδρέου είπε πως: «Ούτε ο ένας ούτε ο άλλος είναι χρήσιμοι για το μέλλον του ΠΑΣΟΚ. Ο μεν ένας, διότι το 90% της κοινής γνώμης στις δημοσκοπήσεις έχει ζητήσει να φύγει από την πολιτική ζωή και αυτό αφορά τον κ. Παπανδρέου. Ο δε άλλος, διότι 77% των Ελλήνων έχει δυσμενέστατη άποψη γι’ αυτόν και μόνο το 11% έχει θετική γνώμη. Μετά τον κ. Μιχαλολιάκο δηλαδή, είναι ο αντιπαθέστερος Έλληνας πολιτικός αρχηγός. Άρα, ούτε ο ένας ούτε ο άλλος είναι οι ηγετικές φυσιογνωμίες του νέου φορέα». Πρόσθεσε δε πως «θεωρώ ότι το 5% του κ. Βενιζέλου δεν είναι αξιοπρεπής παρουσία και το 1-1,5% που θα πάρει ο κ. Παπανδρέου επίσης δεν είναι αξιοπρεπής παρουσία».

Κατα τα λοιπά ο κ Πάγκαλος εντοπίζει ένα μεγάλο κενό μεταξύ του «επαναστατικού ακροαριστερού ΣΥΡΙΖΑ και στο δεξιό κόμμα του κ. Σαμαρά» ενώ προειδοποιεί τον Ευάγγελο Βενιζέλο σχετικά με τη Δημοκρατική Παράταξη πως «σε κάτι τέτοιο δεν μπορεί να προχωρήσει, διότι ο τίτλος έχει κατοχυρωθεί από άλλον».

Τ.Α.


σχετικα αρθρα