Υπέρ του μνημονίου τάχθηκε για ακόμη μία φορά ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος βρέθηκε χθες καλεσμένος στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1.

«Γουστάρω τις μεταρρυθμίσεις» βεβαίωσε τους τηλεθεατές ο κ. Γεωργιάδης, που μάλιστα εμμέσως κατέθεσε τη δική του πρόταση για τον επόμενο Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Όπως χαρακτηριστικά είπε θα ψήφιζε τη Μαριάννα Βαρδινογιάννη λέγοντας πως είναι εξαιρετικό το έργο που έχει κάνει στον τομέα της υγείας, μέσω του «Ελπίδα». 

«Την Γιάννα Αγγελοπούλου δεν θα την ψήφιζα, με κανέναν τρόπο, γιατί δεν αντέχω την υποκρισία, δεν μπορώ να καταλάβω πώς ένας άνθρωπος δισεκατομμυριούχος να θέλει να είναι κομμουνιστής, αλλά αυτό δεν γίνεται. Ευελπιστώ το κόμμα μου να μην με φέρει σε αυτή τη δύσκολη θέση» συνέχισε.

Τέλος δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να φύγει από τη χώρα σε περίπτωση που βρεθεί ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία:

«Όταν ακούς έναν αρχηγό κόμματος να λέει δεν θα χορεύουμε όπως θέλουν οι αγορές και θα τρομάξουμε τις αγορές και διάφορα τέτοια, τι καταλαβαίνεις; Αν έχω εκλεγεί βουλευτής με την ΝΔ, δεν θα φύγω. Αν δεν έχω εκλεγεί, θα δω τι θα κάνω, το σκέφτομαι. Η ομογένεια με έχει καλέσει και στην Αυστραλία και στην Νέα Υόρκη».