Μια άκρως ενδιαφέρουσα όσο και ξεχωριστή συνάντηση θα έχει αύριο το μεσημέρι ο Πρόεδρος της Βουλής Βαγγέλης Μεϊμαράκης με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια.

Μπορεί όπως τουλάχιστον λένε συνεργάτες του κ. Μεϊμαράκη η συνάντηση να είναι εντός των πολιτικών ηθών, ωστόσο από μόνο του σε μια τόσο κρίσιμη περίοδο, το τετ α τετ μεταξύ του πρώτου και τρίτου Πολιτειακού παράγοντα λέει πολλά.

Στην πραγματικότητα κανείς δεν ξέρει το τι ακριβώς μπορεί να προκύψει όμως η φημολογία ήδη οργιάζει με ορισμένους να κάνουν λόγο ακόμα και για επίσπευση της προεδρικής εκλογής.

Σε κάθε περίπτωση οι συνεργάτες του προέδρου της Βουλής, κρατούν χαμηλούς τόνους αλλά υπογραμμίζουν με νόημα ότι οποιαδήποτε εξέλιξη θα αποτυπωθεί στις δηλώσεις που θα γίνουν στις κάμερες αμέσως μετά τη συνάντηση. 

Αξίζει να επισημανθεί ότι με δηλώσεις του στη real news, ο κ. Μεϊμαράκης, είχε ταχθεί υπέρ της συνεννόησης μεταξύ των πολιτικών δυνάμεων στο πρόσωπο του Προέδρου της Δημοκρατίας, με ταυτόχρονη συμφωνία στην ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών. 

Π.Τ.