Κόντρα ξέσπασε μεταξύ του βουλευτή της ΝΔ, Κώστα Μαρκόπουλου και του μέλους της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννη Μπαλάφα, στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη

Όλα άρχισαν όταν ο κ. Μπαλάφας εξαπέλυσε επίθεση κατά της κυβέρνησης, λέγοντας: «Υπογράφετε μερικά πράγματα και, μετά από κάποιους μήνες, αντιδράτε, όπως τα συνταξιοδοτικά».

Η δήλωση προκάλεσε την έντονη αντίδραση του κ. Μαρκόπουλου, ο οποίος είπε, χρησιμοποιώντας χαρακτηρισμούς: «Θέλω να σας αποδείξω ότι δεν διαβάζετε. Στο e-mail που έστειλε η κυβέρνηση, περιλαμβάνει τη σταθερότητα των συντάξεων μέχρι το 2017. Είστε αδιάβαστος. Θα λέτε πραγματικά πράγματα, δεν θα λέτε αυτά που ονειρεύεστε το βράδυ. Λέτε πολιτικές ανοησίες».

Ο κ. Μπαλάφας ανέφερε: «Δεν θα πέσω στο επίπεδο του κ. Μαρκόπουλου, γιατί με ενδιαφέρει ο τηλεθεατής, δεν με ενδιαφέρει ο κ. Μαρκόπουλος, ο οποίος έρχεται εδώ σήμερα που ο κόσμος περιμένει να δει τι γίνεται και λέει ότι εγώ προσωπικές μου απόψεις θα πω. Σκοτιστήκαμε για τις προσωπικές σας απόψεις, αλλά δεν θα πέσω σε αυτό το επίπεδο, γιατί τα πράγματα είναι σοβαρά».