current views are: 1

8 Δεκεμβρίου 2014
Δημοσίευση16:50

Αθήνα, Ηράκλειο και τώρα Κοζάνη για τον Γιώργο Παπανδρέου

17 Δεκεμβρίου η έκθεση του ιδρύματος Ανδρέας Παπανδρέου θα βρίσκεται στην Κοζάνη. Είναι ο τρίτος σταθμός της έκθεσης μετά την Αθήνα και το Ηράκλειο Κρήτης. 

Δημοσίευση 16:50’
αρθρο-newpost

17 Δεκεμβρίου η έκθεση του ιδρύματος Ανδρέας Παπανδρέου θα βρίσκεται στην Κοζάνη. Είναι ο τρίτος σταθμός της έκθεσης μετά την Αθήνα και το Ηράκλειο Κρήτης. 

17 Δεκεμβρίου η έκθεση του ιδρύματος Ανδρέας Παπανδρέου θα βρίσκεται στην Κοζάνη. Είναι ο τρίτος σταθμός της έκθεσης μετά την Αθήνα και το Ηράκλειο Κρήτης. Όπως ήταν αναμενόμενο κεντρικός ομιλητής θα είναι ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος τα έχει “σπάσει” με τον Ευάγγελο Βενιζέλο και τραβάει το δικό του δρόμο.
Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση για την εκδήλωση, «σκοπός της Έκθεσης είναι να αποτελέσει το έναυσμα για την ανάπτυξη ενός δημιουργικού διαλόγου, που θα συμβάλλει στην οικοδόμηση μιας οραματικής, αλλά συνάμα ρεαλιστικής και αποτελεσματικής πρότασης για τη συγκρότηση μιας προοδευτικής συμμαχίας πολιτικών και κοινωνικών δυνάμεων που συνεχίζουν να αγωνιούν για το μέλλον της Δημοκρατίας και του Σοσιαλισμού. Προοδευτικών δυνάμεων, που κατανοούν ότι οι ίδιες οφείλουν να αποτελέσουν την Αλλαγή που οραματίζονται και αναζητούν την ανατροπή των πελατειακών αντιλήψεων, νοοτροπιών και συμπεριφορών που συνεχίζουν να κρατούν σε ομηρία τη χώρα και τον Ελληνικό λαό».
Παρά λοιπόν τις προειδοποιήσεις από τον Ευάγγελο Βενιζέλο πως δε θα ανεχθεί το ΠΑΣΟΚ να γίνει αποσταθεροποιητικός παράγοντας για την κυβέρνηση και αφού βεβαίως υπερψήφισε τον προϋπολογισμό , ο Γιώργος Παπανδρέου συνεχίζει να πραγματοποιεί ομιλίες στις οποίες, βεβαίως, ασκεί κριτική στην κυβέρνηση και τον Ευάγγελο Βενιζέλο.
 
O.A

σχετικα αρθρα