Το απόγευμα της Δευτέρας ο Πάρις Κουκουλόπουλος τοποθετήθηκε εκ νέου για τους χθεσινούς ισχυρισμούς του από το βήμα της Βουλής: Απαντώντας στη νέα, οργισμένη, διάψευση της Μαριάννας Λάτση παρέπεμψε... σε προηγούμενες, πρωινές δηλώσεις του για το θέμα.

Όμως προκύπτει ένα μικρό προβληματάκι. Στο απόσπασμα από τη συνέντευξή του στη ΝΕΡΙΤ όπου αναφέρθηκε στο επίμαχο περιστατικό – τους ευθύτατους δηλαδή υπαινιγμούς ότι, παρά τις διαψεύσεις, υπήρξε συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με την Μαριάννα Λάτση και τη Γιάννα Αγγελοπούλου- ουσιαστικά απάντησε αλλ'αντ'αλλων.

Όσοι διάβασαν την απάντηση, προς ώρας νόμισαν πως ο Πάρις Κουκουλόπουλος έπαθε αμνησία:

«Δε μίλησα για κανένα όνομα καμιάς κυρίας εγώ, εγώ είπα για τα χειροφιλήματα και τα Λονδίνα, γιατί έγινε μια αναφορά στη διαπλοκή και αναρωτήθηκα αν είναι απεμπλοκή και είπα αν μάλιστα για κάποια από αυτά όπως για το Λονδίνο ότι στην αρχή υπήρξε άρνηση και μετά παραδοχή».

Εδώ όμως είναι το ωραίο... Ενώ χθες στη Βουλή μίλησε ξεκάθαρα για την ύπαρξη φωτογραφιών από την επίμαχη συνάντηση που εμφανίστηκε τόσο βέβαιος ότι έγινε και έπειτα την έκανε «γαργάρα», στη συνέντευξή του διέψευσε τον εαυτό του και για τα «πειστήρια»:

«Εάν υπάρχουν φωτογραφίες για τέτοιου τύπου συναντήσεις, τι έχει να πει ο ΣΥΡΙΖΑ; Υπάρχει ένας διάλογος μέσα στη Βουλή που διεξάγεται με απόλυτη αξιοπρέπεια και ευπρέπεια- ούτε κανένα όνομα λέω και ούτε είπα, εάν χρειαστεί ότι γνωρίζω θα το πω στη Βουλή και πουθενά αλλού».

Καταλαβαίνουμε την προσπάθεια του κ. Κουκουλόπουλου να τα «μαζέψει» έπειτα από τον χαμό που προκάλεσαν οι ανυπόστατοι όπως φαίνεται ισχυρισμοί του, αλλά ας μην μας περνάει και για χαζούς. Και για αυτό θα προσπαθήσουμε να φρεσκάρουμε τη μνήμη του κύριου αναπληρωτή υπουργού.

Ακολουθεί το απόσπασμα της τοποθέτησής του χθες στη Βουλή:

«Μιλήσατε για διαπλοκή. Στο σαλόνι του Bricolage ο αρχηγός σας με δύο κυρίες απεμπλοκή έκανε; Υπάρχουν φωτογραφίες!»

Με άλλα λόγια ο υπουργός αναφερόταν σε δημοσίευμα το οποίο έκανε λόγο για συνάντηση του κ. Τσίπρα με τις κυρίες Λάτση και Αγγελοπούλου στο συγκεκριμένο εστιατόριο.

Και για τους δύσπιστους παραθέτουμε και το επίμαχο βίντεο με τους ισχυρισμούς του:

Μπορεί ο κ. Κουκουλόπουλος να διέψευσε τον εαυτό του, ωστόσο εμείς επιμένουμε... Δώστε τις φωτογραφίες στη δημοσιότητα ή αλλιώς έχετε χάσει την ακεραιότητα σας ως πολιτικός.

ΠΑΝ.ΒΕΛ.