Μια κόντρα ανάμεσα στον δημοσιογράφο Μάκη Γεωργίου και τον Πάνο Σκουρλέτη στάθηκε ικανή για να κλείσει ο δεύτερος το τηλέφωνο στον «αέρα»!

Πιο συγκεκριμένα, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ ήταν σήμερα καλεσμένος στη μεσημεριανή εκπομπή των Τάκη Χατζή και Μάκη Γεωργίου στον Real Fm, προκειμένου να σχολιάσει την πολιτική δήλωση του πρωήν πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου.

Ο κ. Σκουρλέτης δήλωσε πως «ο κ. Παπανδρέου απευθύνεται στη χώρα των λωτοφάγων, αλλά στην Ελλάδα δεν υπάρχουν λωτοφάγοι». 

Στη συνέχεια, ο εκπρόσωπος Τύπος του ΣΥΡΙΖΑ κατηγόρησε τον πρώην πρωθυπουργό πως ήταν αυτός που έβαλε τη χώρα στα μνημόνια, έχει τεράστιες ευθύνες, άνοιξε τον δρόμο της δυστυχίας και της κοινωνικής κρίσης και έκανε την εισαγωγή για την καταστροφή της Ελλάδας. Ακόμη, τόνισε πως δεν ήταν μονόδρομος το να μπει η Ελλάδα στο μνημόνιο. 

Οι δηλώσεις αυτές προκάλεσαν την αντίδραση του δημοσιογράφου Μάκη Γεωργίου, ο οποίος τον ρώτησε τι θα έπρεπε να γίνει όταν η χώρα δεν είχε χρήματα για να πληρώνει μισθούς και συντάξεις. Μάλιστα, ο κ. Σκουρλέτης κατηγόρησε τον δημοσιογράφο ότι υπερασπίζεται τη μνημονιακή πολιτική, με αποτέλεσμα η συζήτηση να πάρει «φωτιά».

Ύστερα από μια ολιγόλεπτη κόντρα μεταξύ του κ. Σκουρλέτη και του κ. Γεωργίου, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ θέωρησε σωστό να κλείσει το τηλέφωνο. 

Ντ. Μ.