Σφοδρή επίθεση στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Μητρόπουλο, εξαπέλυσε η Φωτεινή Πιπιλή, σχετικά με τα όσα είπε ο αναπληρωτής καθηγητής περί ειδικού δικαστηρίου, εμπλέκοντας ακόμα και τον υποψήφιο Πρόεδρο της Δημοκρατίας Σταύρο Δήμα.

Μιλώντας στον «ΣΚΑΪ 100,3», η κ. Πιπιλή δήλωσε:

«Παρακαλώ πολύ, τον κ. Μητρόπουλο - αναπληρωτή καθηγητή - να μην μας προκαλεί.   Ιστορικό δικαστήριο πρέπει να στηθεί για κάτι «μεγαλοπασόκους» «χοντροκονομημένους» σαν τον κ. Μητρόπουλο, ο οποίος «χοντροκονόμησε» εκμεταλλευόμενος τις γνώσεις του στο Εργατικό Δίκαιο. Η «πασοκαρία», λοιπόν, στην οποία ήταν κορυφαίος ο κ. Μητρόπουλος, μην μας προκαλεί. 30 χρόνια η «πασοκαρία» και οι «μεγαλοπασόκοι» αυτής έκαναν καριέρα και «χοντροκονόμησαν» και τώρα πήγαν όλοι σούμπιτοι στο ΣΥΡΙΖΑ. Τώρα θα πάνε και οι συνδικαλιστές που «καταλήστευσαν» το Ελληνικό Δημόσιο και όλοι αυτοί που 20-30 χρόνια το μόνο που έκαναν ήταν να είναι «πασοκαρία». 

«Ας μην μας προκαλούν γιατί έχουμε και εμείς γλώσσα και έχουμε και επιχειρήματα. Εμείς δεν στήνουμε δικαστήρια. Ιστορικές ευθύνες επιρρίπτουμε», κατέληξε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.