Όλο ενδυματολογικές εκπλήξεις μας είναι η αναπληρώτρια υπουργός Εθνικής Άμυνας Άμυνας Φώφη Γεννηματά

Όσοι ένστολοι την είδαν να εμφανίζεται μπροστά τους φορώντας μία καπαρντίνα- παραλλαγής απόρησαν. Αναρωτήθηκαν αν αυτό το οποίο  φορούσε ήταν ένα τζάκετ παραλλαγής της Πολεμικής Αεροπορίας ή παλτό το οποίο κυκλοφορεί στο εμπόριο και μπορεί να το προμηθεύεται η οποιαδήποτε κυρία;

Η κ. Γεννηματά  βρέθηκε στον παγωμένο Έβρο προκειμένου να επισκεφτεί την έδρα του Δ΄ Σώματος Στρατού καθώς επίσης και τα ακριτικά φυλάκια μας . Η αγάπη της για το μπλε χρώμα σε όλες τις... παραλλαγές του, προκάλεσε και αυτή τη φορά  σχόλια. Να θυμίσουμε ότι και τη προηγούμενη φορά η αναπληρώτρια υπουργός Φώφη Γεννηματά φορούσε ένα μπλε ταγέρ ,το οποίο ήταν στην ίδια απόχρωση με το χρώμα της μοκέτας στο βάθρο όπου έστεκε (!).

Γεγονός που και η ίδια γρήγορα το αντιλήφθηκε και χαμογέλασε αμήχανα.

Πάντως η  κ. Γεννηματά , φορώντας τη συγκεκριμένη καμπαρντίνα- παραλλαγής για να την προφυλάξει από τον παγερό αέρα, αντάλλαξε ευχές με όλους τους ένστολους που φυλούν τις «Θερμοπύλες» και έδωσε συμβολικά δώρα του υπουργείου Εθνικής Άμυνας σε όλους εκείνους που θα είναι στην σκοπιά ενώ εμείς υπόλοιποι θα γιορτάζουμε τα Χριστούγεννα στη θαλπωρή του σπιτιού μας μαζί με τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Γ.Κ.