Περισσότεροι από δύο χιλιάδες κόσμου έδωσαν το παρόν στην πρώτη μεγάλη πολιτική συγκέντρωση του βουλευτή της ΝΔ, Γιάννη Μιχελάκη, που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Caravel, αμέσως μετά το πέρας της πρώτης ψηφοφορίας για την εκλογή προέδρου της Δημοκρατίας

Στην ομιλία του ο κ. Μιχελάκης υπογράμμισε την κρισιμότητα της πολιτικής συγκυρίας, που διέρχεται η χώρα μας, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι η οικονομία και τα εθνικά μας θέματα βρίσκονται στην κόψη του ξυραφιού.

Αναφερόμενος στην Προεδρική εκλογή, τόνισε χαρακτηριστικά: «Είτε εκλέγουμε Πρόεδρο και προχωρούμε με σιγουριά είτε βυθιζόμαστε στην αβεβαιότητα. Είτε συνεχίζουμε με στέρεα βήματα, είτε κατρακυλούμε στο πιο σκοτεινό παρελθόν».

 

Ο Γιάννης Μιχελάκης αναφέρθηκε στο λαϊκισμό, τη δημαγωγία και τις υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα της αντιπολίτευσης, οι οποίες εάν ποτέ υιοθετούνταν, θα παρέσυραν τη χώρα σε ένα επώδυνο και επικίνδυνο πισωγύρισμα.

«Πρώτοι εμείς θέλουμε να βγούμε μια ώρα αρχύτερα από τα μνημόνια. Όχι όμως με βουτιά στο χάος. Όχι με ακτιβισμούς και ραντεβού στα τυφλά», είπε χαρακτηριστικά.

Τέλος, υπογράμμισε ότι η ΝΔ είναι η παράταξη των μεγάλων και απόλυτα δικαιωμένων εθνικών επιλογών και η μόνη πολιτική δύναμη, που μπορεί με σίγουρα και σταθερά βήματα, να οδηγήσει την Ελλάδα στην οριστική έξοδο από την κρίση και στο δρόμο της ασφάλειας και της ανάπτυξης.