Συγχαρητήρια έδωσε στον Μανώλη Γλέζο ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Μιχελάκης.

Ο λόγος; Η πρόσφατη παρέμβαση του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και ιστορικού αγωνιστή της αριστεράς, σχετικά με τη δήλωση των βουλευτών Οδυσσέα Βουδούρη και Θεόδωρου Παραστατίδη.

Σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο Γιάννης Μιχελάκης επεσήμανε πως «το να υιοθετείς άκριτα την οποιαδήποτε καταγγελία και να την κάνεις πολιτικό όπλο κάνει κακό και στον ίδιο που χρησιμοποιεί αυτές τις μεθόδους».

Υπάρχουν φωνές στην αντιπολίτευση που ακόμη έχουν τη λογική. Θα ήθελα στο σημείο αυτό, να αναφέρω τον Μανώλη Γλέζο, ο οποίος μετά την τελευταία άθλια παρέμβαση που έκαναν οι δύο ανεξάρτητοι βουλευτές κατά συναδέλφων τους ανεξάρτητων βουλευτών, τοποθετήθηκε δημόσια και είπε ότι αυτά δεν ταιριάζουν στη λογική της Αριστεράς  και παρότρυνε το κόμμα του να μη τους βάλει στις λίστες για υποψήφιους βουλευτές, όποτε γίνουν οι εκλογές. Βέβαια, το ποιοι θα είναι υποψήφιοι στις λίστες του ΣΥΡΙΖΑ είναι θέμα του προέδρου τους, των οργάνων τους, δεν μας αφορά, όμως θέλω να συγχαρώ τον Μανώλη τον Γλέζο για την τοποθέτησή του αυτή» είπε ακόμα.