current views are: 3

23 Δεκεμβρίου 2014
Δημοσίευση15:45

Χίλιες… και βάλε ευχές για το Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη

Xριστουγεννιάτικες ευχές μοίρασε χθες το βράδυ ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, ο οποίος κάλεσε στο γραφείο του φίλους και γνωστούς για να τους ευχηθεί για τις γιορτές.

Δημοσίευση 15:45’
αρθρο-newpost

Xριστουγεννιάτικες ευχές μοίρασε χθες το βράδυ ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, ο οποίος κάλεσε στο γραφείο του φίλους και γνωστούς για να τους ευχηθεί για τις γιορτές.

Xριστουγεννιάτικες ευχές μοίρασε χθες το βράδυ ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, ο οποίος κάλεσε στο γραφείο του φίλους και γνωστούς για να τους ευχηθεί για τις γιορτές.

Είναι γνωστό, άλλωστε, ότι ο υπουργός Ναυτιλίας περνά πολλές ώρες στο πολιτικό του γραφείο στην οδό Γενναδίου, το οποίο αποκαλεί «σπίτι του». Οι πόρτες του γραφείου άνοιξαν από νωρίς και η προσέλευση του κόσμου ήταν εντυπωσιακή, καθώς σχημάτιζαν ουρές μέχρι την οδό Ακαδημίας. 

Από τα «πηγαδάκια» δεν έλειψαν και οι συζητήσεις για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, ενώ ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, ως καλός οικοδεσπότης, χαιρέτησε τον καθένα ξεχωριστά και άκουσε τις απόψεις τους για τα προβλήματα της καθημερινότητας. 

«Αποτελεί εθνικό στοίχημα για όλους μας να πρυτανεύσει η συναίνεση και η ομαλότητα», έλεγε διαρκώς σε όσους εξέφραζαν την αγωνία τους για τον κίνδυνο αποσταθεροποίησης, λόγω της πολιτικής όξυνσης των τελευταίων ημερών.

Εντύπωση στους παρευρισκόμενους προκάλεσε το γεγονός ότι ο υπουργός Ναυτιλίας τους αποκαλούσε όλους με το μικρό τους όνομα, δίνοντας 1000 -και βάλε- ευχές στον καθένα ξεχωριστά. 

Όπως αποδεικνύει ο κ. Βαρβιτσιώτης, οι σχέσεις αντέχουν στο χρόνο, πράγμα που φαίνεται να έχει κερίσει στη Β’ Αθήνας.

Κ.Μ.


σχετικα αρθρα