Στην πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του ΑΝΤ1 βρέθηκε σήμερα, παραμονή Χριστουγέννων, ο υπουργός Δημόσιας Τάξης, Βασίλης Κικίλιας.

Με εμφανώς χαλαρή και... γιορτινή διάθεση ο υπουργός άφησε τις γραβάτες και τις πολιτικές δηλώσεις και φόρεσε ένα πουκάμισο στα χρώματα των Χριστουγέννων τονίζοντας ότι μια τέτοια μέρα δεν ήθελε να «τσακωθεί στα παράθυρα» αλλά να εναρμονιστεί με το κλίμα των εορτών.

Μεταξύ άλλων ο υπουργός απάντησε σε ερωτήσεις για την προσωπική του ζωή, αν σκέφτεται να κάνει οικογένεια και αναφέρθηκε και στην όμορφη- «φύλακά» του που βρίσκεται στην προσωπική του φρουρά. Ο κ. Κικίλιας σημείωσε ότι η συγκεκριμένη αστυνομικός ήταν σε γραφείο και αναζητούσε την δράση και μια πιο μάχημη θέση και επιλέχτηκε να της δοθεί αυτή η ευκαιρία εφόσον το άξιζε. Επίσης, ανέφερε ότι δεν έχει χρόνο για την προσωπική του ζωή, θα ήθελε ωστόσο κάποια στιγμή να αποκτήσει παιδιά χωρίς να βιάζεται να παντρευτεί.

Να σημειώσουμε ότι παρότι δεν είναι σύνηθες για υπουργό Δημόσιας Τάξης να... παραβαίνει το πρωτόκολλο και να εμφανίζεται συχνά σε ψυχαγωγικές εκπομπές, ο κ. Κικίλιας επιλέγει την καινοτομία.  O ίδιος ανήρτησε τις ευχαριστίες του για την εκπομπή με σχόλιό του στο Twitter συνοδευόμενο από σχετική φωτογραφία.

ΑΝ. ΓΑΛ.