Για κομπλεξικούς και ζηλόφθονους μίλησε ο Σπύρος Λυκούδης μετά την επίθεση που δέχθηκε από τον εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαδημούλη, για την συμπόρευσή του με το «Ποτάμι».

Ο κ. Λυκούδης χαρακτηρίζει την επίθεση που δέχθηκε ως απρόκλητη λέγοντας πως και ο ίδιος θα μπορούσε να απαντήσει με προσωπικές αναφορές για τον κ. Παπαδημούλη «που θα τον έκαναν να μην μπορεί να σταθεί» όμως δεν θα κάνει κάτι τέτοιο.  

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Λυκούδη:

Ήταν βέβαιο πως η συμπόρευσή μου με το Ποτάμι θα προκαλούσε σε πολλούς ταραχή και εκνευρισμό. Ιδιαίτερα στους γνωστούς κομπλεξικούς και ζηλόφθονους. Στην απρόκλητη προσωπική επίθεση εναντίον μου του Δημήτρη Παπαδημούλη, θα μπορούσα να απαντήσω με προσωπικές αναφορές για τον ίδιο που θα τον έκαναν – και το ξέρει – να μην μπορεί να σταθεί. Δεν θα το κάνω. Η πολιτική ζωή του τόπου ασφυκτιά. Ας την υπερασπίσουμε με πολιτισμένο διάλογο οι υπόλοιποι και ας αφήσουμε τον Παπαδημούλη στον δικό του «κόσμο». 

Υπενθυμίζεται ότι χθες ο Δημήτρης Παπαδημούλης με σχόλιά του στο Twitter εξαπέλυσε επίθεση τόσο κατά του κ. Λυκούδη όσο και κατά του κ. Θεοδωράκη.