current views are: 1

31 Δεκεμβρίου 2014
Δημοσίευση07:14

Απαράδεκτη η Aegean

Στη διάθεση της πολιτείας έθεσε η Aegean αεροσκάφη της προκειμένου να μεταφέρουν διασωθέντες από το ναυάγιο του Norman Atlantic. 

Δημοσίευση 07:14’
αρθρο-newpost

Στη διάθεση της πολιτείας έθεσε η Aegean αεροσκάφη της προκειμένου να μεταφέρουν διασωθέντες από το ναυάγιο του Norman Atlantic. 

Στη διάθεση της πολιτείας έθεσε η Aegean αεροσκάφη της προκειμένου να μεταφέρουν διασωθέντες από το ναυάγιο του Norman Atlantic στην Ελλάδα. Σήμερα μάλιστα αναμένεται να φτάσουν στην χώρα μας με αεροπλάνο της εταιρείας 118 συνολικά διασωθέντες. Μέχρι εδώ όλα καλά.

Το πρόβλημα υπάρχει όμως στην ταυτότητα αυτών που θα επιστρέψουν. Κανείς δεν γνωρίζει πέραν των υπαλλήλων της εταιρείας, ποιοι θα επιστρέψουν στην Ελλάδα!

Οι συγγενείς αυτών των ανθρώπων που υποφέρουν εδώ και τρεις ημέρες δεν ξέρουν αν οι δικοί τους είναι ζωντανοί ή νεκροί. Παρακολουθούμε καθημερινά στα τηλεοπτικά κανάλια τον πόνο τους και τις εκκλήσεις τους για βοήθεια σχετικά με τους δικούς τους ανθρώπους.  

Και οι αρμόδιοι της εταιρείας παρόλο που γνωρίζουν τηρούν σιγή ιχθύος.

Φυσικά και οι νόμοι πρέπει να τηρούνται. Γνωρίζουμε ότι η λίστα επιβατών είναι απόρρητη και δεν μπορεί να δοθεί στη δημοσιότητα, όμως εδώ έχουμε μια διαφορετική περίπτωση. Και οι κύριοι της Aegean θα έπρεπε να είχαν βοηθήσει σε όλη αυτή την επιχείρηση και όχι να αφήνουν στην άγνοια εκατοντάδες ανθρώπους.

Απαράδεκτοι!

Α.Κ.


σχετικα αρθρα