Θυελλώδης ήταν η συνάντηση του Απόστολου Γκλέτσου με την Αντιπεριφερειάρχη Κέρκυρας, Νικολέτα Πανδή, και Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου, Χρήστο Μωραΐτη, οι οποίοι προέρχονται από τον χώρο του ΣΥΡΙΖΑ

Πιο συγκεκριμένα, ο επικεφαλής της «Τελείας» αναφέρθηκε στις υποσχέσεις του Αλέξη Τσίπρα, ενόψει των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου, και τόνισε ότι εφόσον είναι ο επόμενος Πρωθυπουργός θα πρέπει να αυξήσει τον κατώτερο μισθό στα 700 ευρώ, τηρώντας τις δεσμεύσεις του. 

Ωστόσο, τα αίματα «άναψαν», όταν ο κ. Γκλέτσος αποκάλεσε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ «παιδί του 15μελούς», στο  οποίο ούτε ψήφο ανοχής δεν θα έδινε. 

Από την πλευρά του, ο κ. Μωραϊτης ειπε στον κ. Γκλέτσο ότι είναι πολύ προσβλητικό το σχόλιο του με τον τελευταίο να σηκώνεται από την καρέκλα του.

Η συνέχεια της συνάντησης ήταν… επεισοδιακή, με την αντιπεριφερειάρχη και πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου να καλούν τον Απόστολο Γκλέτσο να σεβαστεί την φιλοξενία τους και τον επικεφαλής της «Τελείας» να φωνάζει «Δεν θα κυβερνήσετε ποτέ»!

Ντ. Μ.