Του Τάσου Τσιφόρου

Στις ευρωπαϊκές και αυτοδιοικητικές εκλογές έλαμψε δια της διαδικτυακής της απουσίας. Το Μάιο, άλλωστε, ο ΣΥΡΙΖΑ είχε κερδίσει κατά κράτος την, προεκλογική, μάχη του διαδικτύου.

Σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση, ωστόσο, η Ν.Δ. μοιάζει να έχει λάβει τα μέτρα της. Τόσο ώστε να έχει πετύχει κάνοντας έρευνα στο διαδίκτυο για τον ΣΥΡΙΖΑ, να σου βγαίνει διαφήμιση του Αντώνη Σαμαρά

Η διαδικτυακή ναυαρχίδα της Συγγρού στη «μάχη του διαδικτύου» είναι η κεντρική προεκλογική ιστοσελίδα lemetinalithia.gr, ένα όνομα που συνδέεται και με το βασικό μήνυμα που εκπέμπει ο Αντώνης Σαμαράς στις ομιλίες του.

Στόχος είναι, πέραν της πολεμικής έναντι της Κουμουνδούρου, να αναδειχθούν τα όσα επιτεύχθηκαν στα 2,5 χρόνια διακυβέρνησης αλλά και όσα σχεδιάζονται, με κυρίαρχο το Αναπτυξιακό Πρόγραμμα Ελλάδα 2021, δηλαδή: αναπτυξιακό σχέδιο, ανασυγκρότηση κοινωνικού κράτους, μεταρρυθμίσεις για ανταγωνιστικότητα, φορολογικές μειώσεις. 

Συνολικά, στο site περιλαμβάνονται «53 αλήθειες» της Ν.Δ. σε τέτοια μορφή ώστε να μπορούν, με ένα κλίκ, να κοινοποιούνται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπου σοβεί, επίσης, η προεκλογική μάχη.