«Η καρέκλα δεν με νοιάζει, δεν φυλάω ούτε κατουρημένες ποδιές» σημειώνει ο Χάρρυ Κλυνν σε μήνυμά του με αιχμές στον ΣΥΡΙΖΑ και προσθέτει ότι δεν είναι μαριονέτα κανενός και ότι επιφυλάσσει μεγάλη έκπληξη.

Ο Χάρρυ Κλυνν αναφέρει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν τήρησε την «συμφωνία κυρίων» και του άλλαξε περιφέρεια από την Α' στη Β' Θεσσαλονίκης, γεγονός που τον έθεσε εκτός ψηφοδελτίων.

Στο κείμενό του στο elliniko-fenomeno.gr, ο Χάρρυ Κλυνν εξηγεί ότι δεν θα φιλήσει «κατουρημένες ποδιές»λέγοντας ότι για τις επόμενες εκλογές επιφυλάσσει μια μεγάλη έκπληξη.

Αναλυτικά

«Μετά από τα καταστροφικά μνημόνια με τα οποία οι εκάστοτε κυβερνήσεις μας έβαλαν την Ελλάδα σε γύψο,στράφηκα προς αντί μνημονικά κόμματα , όπως είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, έκτοτε δίνω όλη μου την στήριξη προς το κόμμα αυτό.

Προ πολύ καιρό ακόμα, ο ΣΥΡΙΖΑ μου ζήτησε να τους στηρίξω στις επόμενες εκλογές καλή ώρα 25 Ιανουαρίου 2015 και με την υποψηφιότητα μου στην Α’ Θεσσαλονίκη, όπου ζω, εργάζομαι, δραστηριοποιούμαι με πάθος και, το δέχτηκα.

Μέχρι το μεσημέρι στις 9 Ιανουαρίου 2015 η εκλογική μου θέση είχε κλειδώσει στην Α'Θεσσαλονίκης, όπως είχε συμφωνηθεί. Ωστόσο, το ίδιο απόγευμα ενημερώθηκα ότι η εκλογική μου υποψηφιότητα μετακομίζει στην Β’ Θεσσαλονίκης ,κάτι που δεν ήταν στα σχέδια μου.

Καθώς η συμφωνία κυρίων δεν τηρήθηκε και εμένα η καρέκλα δεν με νοιάζει, δεν φυλάω ούτε κατουρημένες ποδιές, ακύρωσα άμεσα την υποψηφιότητα μου σε αυτές τις εκλογές .

Εγώ θα συνεχίζω να στηρίζω αντί μνημονιακές πολιτικές, θα είμαι πάντοτε με τον ελληνικό λαό και την Ελλάδα μας,ποτέ όμως μαριονέτα κανενός.

Ευχαριστώ τους φίλους και το λαό της Θεσσαλονίκης που τόσα χρονιά με στηρίζει σε ό, τι κάνω, ήταν έτοιμοι δε να με στηρίξουν και σε αυτό το μεγάλο μου βήμα στην πολιτική. Όμως, για τις επόμενες εκλογές... τους επιφυλάσσω μια μεγάλη έκπληξη.

Εύχομαι ο ελληνικός λαός μετά από 4 χρόνια εξαθλίωσης και προδοσίας από όλους όσους μας κυβέρνησαν, με την ψήφο τους να αναδείξουν μια νέα κυβέρνηση που θα δώσει γερή κλωτσιά στα τοκογλυφικά όρνια, που τόσα χρόνια ονειρεύονται την Ελλάδα και τα πλούτη της, αλλά και νέους πολιτικούς που θα νοιαστούν μόνο για την Ελλάδα και τον Ελληνικό λαό.

Μόνο έτσι μπορούμε να σταθούμε και πάλι στο παγκόσμιο γίγνεσθαι και να πάρουμε πίσω την προικισμένη μας σε όλα Ελλάδα στα χέρια και στην ψυχή μας».

ΑΝ. ΓΑΛ.