Έφυγε από τη ζωή ο πρώην βουλευτής Λάρισας του ΠΑΣΟΚ, Βασίλης Αγοράστης. Το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας.

Ο Βασίλης Αγοράστης είχε διατελέσει και δήμαρχος Ελασσόνας, ενώ ήταν από τα ιδρυτικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ. Είχε εκλεγεί βουλευτής νομού Λάρισας του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές 1977, 1981 και 1985.

Η κηδεία του θα τελεστεί την Τρίτη 13 Ιανουαρίου στις 2 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στην Ελασσόνα.

Ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ για το θάνατο του Βασίλη Αγοράστη:

Αποχαιρετούμε με βαθειά λύπη τον Βασίλη Αγοράστη, ιδρυτικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος υπηρέτησε με πίστη, ήθος και συνέπεια τη δημοκρατική παράταξη σε όλη του τη ζωή.

Βαθιά δημοκράτης και γνήσιος οραματιστής υπήρξε ιδιαίτερα αγαπητός στον τόπο του για την αφοσίωση, την προσφορά και το έργο του. Έδωσε μάχες στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και το Κοινοβούλιο πιστός πάντα στις αρχές και τις ιδέες του ΠΑΣΟΚ.

Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του

Συλληπητήρια στην οικογένειά του εκλιπόντος εξέφρασε ο πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών, Γιώργος Παπανδρέου

Ο Βασίλης Αγοράστης, από τους πρώτους Βουλευτές που εκπροσώπησαν τη Δημοκρατική Παράταξη και το ΠΑΣΟΚ στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, έφυγε σήμερα από κοντά μας.

Με τρεις κοινοβουλευτικές θητείες στην Ελληνική Βουλή, με μακρά πορεία στην ΕΔΑ, υπήρξε ένας μαχητικός αγωνιστής της Παράταξης. Για το ήθος του και την εντιμότητά του οι πολίτες τον τίμησαν εκλέγοντάς τον Δήμαρχο Ελασσόνας.

Ήταν βαθιά δημοκράτης. Η αφοσίωσή του στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία, χαρακτήρισαν την πορεία του. Η προσφορά του στη Δημοκρατική Παράταξη και τον τόπο υπήρξε σημαντική.

Στην οικογένεια του εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια.

TAGS