Με τα εγγόνια της φωτογραφήθηκε η Ντόρα Μπακογιάννη, λίγες ημέρες πριν τις κρίσιμες εκλογές της 25ης Ιανουαρίου.

Η υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας φωτογραφήθηκε για το περιοδικό Hello με τα δύο μεγαλύτερα παιδιά της κόρης της Αλεξίας, Ντόρα και Γιώργο, στο σπίτι της, ενώ μίλησε για την πολιτική και την οικογένεια.

Όπως εξομολογήθηκε η γνωστή πολιτικός, τρελαίνεται με τα εγγόνια της και δήλωσε πως «αν ου έλεγε κανείς πριν από χρόνια ότι θα έκανα σήμερα, όλα αυτά που κάνω για εκείνα, θα του έλεγα ότι λέει παραμύθια. Είναι απίστευτο πως επιτρέπω στα εγγόνια μου να κάνουν όσα δεν επέτραψα στα παιδιά μου όταν ήταν μικρά».

Ακόμη, η κυρία Μπακογιάννη αποκάλυψε ότι με τα δύο της παιδιά, Κώστα και Αλεξία, υπήρξε αρκετά αυστηρή. «Ήμουν υποχρεωμένη να είμαι, γιατί ήμουν μόνη μου, δεν είχαν πατέρα, κι έπρεπε να κρατήσω γερά. Είμαι υπερήφανη για τα παιδιά μου», είπε χαρακτηριστικά.

Σε άλλο σημείο, αναφέρει ότι οι πιο δύσκολες στιγμές της ζωής της ήταν η δολοφονία του Παύλου (σ.σ. Μπακογιάννη, του πρώτου της συζύγου) και ο χαμός της μητέρας της, Μαρίκας Μητσοτάκη.

Όσον αφορά στη σχέση της με τον σύζυγό της, Ισίδωρο Κούβελο, η κυρία Μπακογιάννη αποκάλυψε πως θαυμάζει πολλά πράγματα σε εκείνον. «Ο άντρας μου είναι ένας άνθρωπος ήρεμος, ιδιαίτερα ρεαλιστής, άνθρωπος της πιάτσας, όπως θα λέγαμε στην καθομιλουμένη. Έχει φοβερό χιούμορ και κυρίως, με αντέχει!», δήλωσε.