Προκλητική εμφανίστηκε η Ραχήλ Μακρή, όσον αφορά στις δηλώσεις της περί «τυπώματος χρήματος», κατηγορώντας μάλιστα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης ότι τις... παραποίησαν.

Η υποψήφια βουλευτής στην Κοζάνη με τον ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας σήμερα στο Mega, ανέφερε: «οι δηλώσεις μου παραποιήθηκαν γιατί δεν μου ζητήθηκε από τα ΜΜΕ, τα οποία εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό εναντίον μου, για το τι ακριβώς είπα».

Η κυρία Μακρή δίνοντας διευκρινίσεις τόνισε ότι το «κόβω χρήμα» σημαίνει την πίστωση λογαριασμών στο ενεργητικό των τραπεζών.

«Οι τράπεζες έχουν πρόβλημα ρευστότητας και τα ταμεία τους αδειάζουν από την στρατηγική του πανικού που υιοθέτησε η κυβέρνηση για αυτό και κατέφυγαν στον ELA», είπε και πρόσθεσε:

«ο κ. Καισάριος, υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ έχει ισχυριστεί με άρθρο του ακριβώς αυτά που είπα στην επίμαχη εκπομπή. Εάν είμαι γραφική εγώ, είναι και ο κ. Καισάριος, ο υποψήφιός σας».

Βέβαια, ακόμη και μετά τις διευκρινίσεις που επιχείρησε να δώσει η κυρία Μακρή, ακόμη δεν έχουμε καταλάβει τι ακριβώς εννοούσε με το «κόψιμο» χρήματος… Μετά το «Ραχιλιάρικο», ένα «Ραχιλεξικό» θα ήταν απαραίτητο.

Ντ. Μ.