Στην Περιφέρεια Αττικής περιοδεύει σήμερα ο Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος επισκέφθηκε αρχικά το Κορωπί. Τον Πρωθυπουργό συνόδευσαν οι υποψήφιοι της ΝΔ στην Περιφέρεια Αττικής (Υπόλοιπο) Γιώργος Βλάχος, Θανάσης Μπούρας, Νίκος Καντερές, Βασίλης Οικονόμου.

Στην κεντρική πλατεία της πόλης τον υποδέχθηκαν θερμά οι κάτοικοι, ήπιε καφέ με τους νέους της περιοχής, ενώ νωρίτερα συναντήθηκε με το Δήμαρχο Κορωπίου, από τον οποίο άκουσε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος, κρατώντας σημειώσεις.

Αμέσως μετά επισκέφθηκε το Δημαρχείο Μαρκοπούλου, όπου εκτός από τον Δήμαρχο της περιοχής, παρόντες ήταν και οι δήμαρχοι των Μεσογέιων, Σαρωνικού, Λαυρεωτικής και Κορωπίου.

Ο κ. Σαμαράς άκουσε τα θέματα που του έθεσαν για τον προαστιακό, την επέκταση της Αττικής Οδού, τα σκουπίδια και τον ΧΥΤΑ, το παραλιακό μέτωπο και την αξιοποίηση της Δημόσιας περιουσίας. Κατά τη συνάντησή του με τους δημάρχους, έκανε λόγο για τις πιο κρίσιμες εκλογές των τελευταίων δεκαετιών, στις οποίες, όπως είπε, θα πρέπει να επιλέξουμε προς ποια κατεύθυνση θα πάει το καράβι της πατρίδας. Το δίλλημα δεν είναι ΝΔ ή ΣΥΡΙΖΑ, είναι σε ποιο κόσμο θα επιλέξουμε να ζήσουν τα παιδιά μας.

Με αφορμή τις ιδιωτικοποιήσεις, εξαπέλυσε επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας λόγο για ιδεολογική διαφορά, για διαφορετικότητα νοοτροπιών.

Στη συνέχεια ο πρόεδρος της ΝΔ επισκέφθηκε το πρότυπο τυροκομείο «Κωσταρέλος», μια μικρομεσαία επιχείρηση με εξαγωγικό προσανατολισμό, τονίζοντας ότι η ανάπτυξη έρχεται μέσα από τη μείωση των φόρων

Π.Σ.