Διαφορετικούς δρόμους τράβηξαν τα ιστορικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ, καθώς ορισμένοι επέλεξαν να βρεθούν στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του κόμματος, ενώ άλλοι επέλεξαν αυτοί του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών του Γιώργου Παπανδρέου.

Ο Κώστας Λαλιώτης, υπουργός των κυβερνήσεων Παπανδρέου και Σημίτη, όπως επίσης και επί σειρά ετών στέλεχος του ΠΑΣΟΚ επέλεξε τη συγκέντρωση του κόμματος στο κλειστό του Σπόρτινγκ. Μαζί του παραβρέθηκαν και όλα τα πρωτοκλασάτα στελέχη που επέλεξαν να στηρίξουν τον Ευάγγελο Βενιζέλο στις επερχόμενες εκλογές.

Ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Απόστολος Κακλαμάνης από την πλευρά του, επέλεξε την προεκλογική συγκέντρωση του ΚΙΔΗΣΟ στο κλειστό του Πανελλήνιου, όπου παρακολούθησε την ομιλία του Γιώργου Παπανδρέου, παρά το γεγονός ότι διατύπωσε πως δεν πρόκειται να συνταχθεί με κανέναν.

Μαζί τον κ. Κακλαμάνη, στην προεκλογική ομιλία του Γιώργου Παπανδρέου βρέθηκαν και ο Δημήτρης Ρέππας, ο Πάνος Μπεγλίτης, αλλά και ο Νίκος Σηφουνάκης. Αξίζει να σημειωθεί πως ο κ. Κακλαμάνης βρέθηκε και στην ομιλία του Ευάγγελου Βενιζέλου. 

ΠΑΝ.ΒΕΛ.