Η προεκλογική αυλαία έκλεισε και το Σάββατο πριν από την Κυριακή των εκλογών ενδείκνυται πάντα για χαλαρή κουβέντα που συνοδεύεται από μεζεδάκια. 

Το πρόγραμμα λοιπόν των πολιτικών αρχηγών προβλέπει σύμφωνα με το Έθνος, χαλαρές εξορμήσεις. Στις 12:00 το μεσημέρι ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς θα επισκεφθεί το εκλογικό κέντρο της ΝΔ στο Σύνταγμα και θα μιλήσει με νεολαίους και στελέχη του κόμματος.

Την ίδια ώρα, στο εστιατόριο «Αγροτέρα» στο κέντρο της Αθήνας θα υποδεχθεί τους εκπροσώπους του Τύπου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας.

Στη μια το μεσημέρι ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, θα συναντήσει στελέχη και υποψηφίους του κόμματος στο εστιατόριο «Κιούπια» στα Λαδάδικα, στη Θεσσαλονίκη.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος θα βρίσκεται στην Κάλυμνο όπου θα συνομιλήσει με τους ψαράδες του ακριτικού νησιού.

Ο Γενικός Γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, στις έντεκα το πρωί θα επισκεφθεί το εκλογικό περίπτερο του ΚΚΕ στην Καισαριανή, για χαλαρή κουβέντα και καφέ με δημοσιογράφους και στελέχη του κόμματος.

Παραδοσιακό τραπέζι, στις δύο το μεσημέρι στο «Αυγό του Κόκορα» στο Μεταξουργείο, θα παραθέσει στους δημοσιογράφους ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ και συνεπικεφαλής της συμπαράταξης «Πράσινοι-Δημοκρατική Αριστερά», Φώτης Κουβέλης.

Επίσης, στη μία το μεσημέρι, ο πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών Γιώργος Παπανδρέου θα βρεθεί στο ουζερί «Τράτα» με δημοσιογράφους και στελέχη του κόμματός του.

Γ.Γ.