Έναν απρόσμενο υποστηρικτή βρήκε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. Το όνομα του; Αχιλλέας Μπέος. Ναι, καλά διαβάσατε, ο δήμαρχος Βόλου στηρίζει τη νέα κυβέρνηση, με λόγια... θερμά.

Μιλώντας στο Radio Marconi 96,1 F.M.ο κ. Μπέος, επανέλαβε ότι ο Δήμος θα διεκδικήσει το λιμάνι του Βόλου δεν τσιγκουνεύτηκε τα κοπλιμέντα:

«Έχει υποχρέωση ο ελληνικός λαός να δώσει πίστωση χρόνου. Αν και μόνο αυτό που έδειξε προς τα έξω, το τέρμα η δουλοπρέπεια, εμένα μου αρκεί. Πλέον αισθάνομαι πιο αξιοπρεπής, πιο υπερήφανος, είχα κουραστεί να λέω πιο βαθιά, πονάω, αλλά πιο βαθιά. Αν ο κ. Τσίπρας κάνει το 10% από αυτά που έχει υποσχεθεί, επειδή είναι ένας νέος άνθρωπος για τα επόμενα 40 χρόνια θα είναι στην κεντρική πολιτική σκηνή. Δεν υπάρχει εξάλλου αντίπαλος, όλοι οι άλλοι είναι για γέλια. Αυτά ήθελα να πω, θεωρώ ότι είναι σε καλό δρόμο και οφείλει ο κόσμος να περιμένει και να μην βιάζεται».

Έναντι επιλόγου, να θυμίσουμε πως ήδη πριν από τις εκλογές, ο δήμαρχος έκανε δειλά – δειλά ανοίγματα προς τον ΣΥΡΙΖΑ. Μάλιστα είχε βρεθεί και στην προεκλογική ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην πόλη, για να συναντήσει την... αμήχανη αντίδραση της Κουμουνδούρου.

ΠΑΝ.ΒΕΛ.