current views are: 2

5 Φεβρουαρίου 2015
Δημοσίευση13:33

Η πρώτη συνάντηση Τσίπρα – Σαμαρά στη Βουλή (φωτό)

Κατέβηκε από τα έδρανα της κυβέρνησης για να ευχηθεί καλή κοινοβουλευτική περίοδο στους αντιπάλους του, κατά τη διάρκεια της ορκωμοσίας.

Δημοσίευση 13:33’
αρθρο-newpost

Κατέβηκε από τα έδρανα της κυβέρνησης για να ευχηθεί καλή κοινοβουλευτική περίοδο στους αντιπάλους του, κατά τη διάρκεια της ορκωμοσίας.

Κατέθηκε από τα έδρανα της κυβέρνησης για να ευχηθεί καλή κοινοβουλευτική περίοδο στους αντιπάλους του, κατά τη διάρκεια της ορκωμοσίας της νέας Βουλής.

Ο Πρωθυπουργός άφησε στην άκρη τις πολιτικές κόντρες και παρά τα όσα τους χωρίζουν (και είναι πολλά), αντάλλαξε θερμή χειραψία με τον προκάτοχό του και πρόεδρο της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά.

Ο φωτογραφικός φακός κατέγραψε τη στιγμή που όπως φαίνεται ο κ. Σαμαράς καθισμένος στη θέση του, γέρνει προς το μέρος τπου Αλέξη Τσίπρα για να ανταποδώσει τον χαιρετισμό.

Intime News Photo Agency

Ο Πρωθυπουργός πέρασε από τις περισσότερες πτέρυγες της Ολομέλειας, ενώ χαιρέτισε τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Θερμό ήταν το κλίμα και στη σύντομη ομιλία που είχε με τον γενικό γραμματέα του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα. Οι δύο άνδρες (εδώ) φαίνεται ότι δεν έχουν τίποτα να χωρίσουν.

Τα βλέμματα των βουλευτών του Περισσού που βρίσκονται πίσω από τον κ. Κουτσούμπα, όμως, μαρτυρούν τις αβυσσαλέες πολιτικές διαφορές…

Μ.Π.

 


σχετικα αρθρα