Η ήττα της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές του Ιανουαρίου είναι βέβαιο ότι θα έχει παρενέργειες. Θα περιμένουμε… 

Στο μεταξύ σε πρώτη φάση παρατηρούμε το συνηθισμένο φαινόμενο για το κόμμα της δεξιάς. Την σκληρή κριτική την οποία δέχεται ο γραμματέας του κόμματος Ανδρέας Παπαμιμίκος. Για κάποιους στη Συγγρού είναι αυτός που φταίει για όλα!!! Οι υπόλοιποι νομίζουν ότι έκαναν καλά την δουλειά τους και ο Παπαμιμίκος τους κατέστρεψε. 

Αυτή η κριτική ωστόσο έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τα όσα υποστηρίζει ο κ. Σαμαράς αλλά και με αυτά που προσφάτως ισχυρίστηκε ο κ. Σταμάτης. Συγκεκριμένα ο πρώην Υπουργός Επικρατείας στον REAL FM μεταξύ των άλλων δήλωσε: « Η Νέα Δημοκρατία δεν έχασε. Αντιθέτως στάθηκε όρθια και πλήρωσε το τίμημα της επιτυχίας της…»

Κατά συνέπεια και ο κ. Παπαμιμίκος πέτυχε! 

Το ζήτημα όμως δεν είναι αυτό. Γιατί ούτε η Νέα Δημοκρατία κέρδισε και ούτε ο κ. Παπαμιμίκος μπορεί να μπει στο παιχνίδι της κρίσης για την επιτυχία ή την αποτυχία. Άλλοι θα πρέπει να κοιτάξουν στον καθρέφτη τους και να αναρωτηθούν πόσα λάθη έκαναν. Να σκεφτούν πόσους ανθρώπους έβαλαν στο περιθώριο, πόσες διακρίσεις έκαναν. Ποιους τοποθέτησαν σε καίρια πόστα οι οποίοι όχι μόνο ήταν ανίκανοι ήταν και ψεύτες! 

Με εκτίμηση
Ο Θείος