Κόντρα ξέσπασε μεταξύ του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνου Καμμένου και του προέδρου του Ποταμιού Σταύρου Θεοδωράκη κατά τη συζήτηση επί των προγραμματικών δηλώσεων στη Βουλή.

Αφορμή στάθηκε μία καταγγελία του κ. Καμμένου για την περίοδο που ο κ. Θεοδωράκης έκανε εκπομπές στην ΕΡΤ:

«Ποιοι τα παίρνανε στην ΕΡΤ; Πόσα παίρνανε ο ίδιος για τις συμπαραγωγές στην ΕΡΤ; Ποιοι ήταν αυτοί που βούλιαξαν την ΕΡΤ; Τα εικοσάρια και τα τριαντάρια για κάθε εκπομπή ήταν. Οι άνθρωποι της διαπλοκής σαν και αυτόν ήταν;»

Η απάντηση του προέδρου του Ποταμιού υπήρξε άμεση. Λαμβάνοντας τον λόγο, ο κ. Θεοδωράκης τόνισε:

«Δεν είμαστε όλοι πλούσιοι. Και δεν ζούμε όλοι από τα λεφτά των πατεράδων μας. Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που δούλεψαν στη ζωή τους. Και αυτοί που δούλεψαν στη ζωή τους ήταν υποχρεωμένοι να δουλέψουν σε πολλά και μεγάλα μαγαζιά. (...)Είμαστε υπερφήφανοι για αυτή τη ζωή. Δεν έχουμε υπάρξει υπάλληλοι».

Ανταπαντώντας ο κ. Καμμένος σημείωσε ότι «και γω δούλεψα επί πάρα πολλά χρόνια. Και λέτε για μία περιουσία που έχει ο πατέρας μου, δούλεψε και πλήρωνε τους φόρους του κανονικά. Αλλά 20.000 την εκπομπή δεν έπαιρνε κ. Θεοδωράκη. Ούτε οι απολυμένοι υπάλληλοι της ΕΡΤ που θέλετε να τους αποκλείσετε από τη δουλειά». 

ΠΑΝ.ΒΕΛ.