Επιμένει στην κριτική του κατά του αντιπροέδρου της κυβέρνησης ο Γιάννη Δραγασάκη ο πρώην εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Καρύδης.

Απαντώντας στις διαρροές του περιβάλλοντος Δραγασάκη για ποιον λόγο δεν έκανε δηλώσεις μαζί με τον υπουργό Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη μετά το Eurogroup την περασμένη Δευτέρα, ο κ. Καρύδης επεσήμανε:

«Ο κ. Δραγασάκης με απολογητικό ύφος δικαιολογείται ότι έφυγε μετά το τέλος του Eurogroup στις Βρυξέλλες, γιατί έπρεπε να προλάβει το αεροπλάνο. Όταν όμως έχουμε τέτοιες συγκλονιστικές εξελίξεις για τη χώρα με το ναυάγιο στο Eurogroup, o αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και συντονιστής για τα θέματα της οικονομίας στην κυβέρνηση, δεν σκέφτεται μην χάσει την πτήση του αεροπλάνου, αλλά να μείνει να ενημερώσει τον ελληνικό λαό μαζί με τον υπουργό Οικονομικών κ. Βαρουφάκη. Τελικά άνθρακες... είναι η στάση του κ. Δραγασάκη».

Ο πρώην εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ φυσικά έχει κάθε δικαίωμα να προχωράει σε κριτική για τους χειρισμούς της κυβέρνησης. Είναι αναφαίρετο δικαίωμα του. Ωστόσο αμέσως μετά το Eurogroup ο υπουργός Οικονομικών ενημέρωσε με λεπτομέρειες για τις εν εξελίξει διαπραγματεύσεις και τις προτάσεις που κατατέθηκαν.

Και σήμερα, ο ίδιος ο πρωθυπουργός συναντήθηκε τόσο με τον πρόεδρο του Ποταμιού, όσο και με τον αρχηγό του κόμματος του, τον Ευάγγελο Βενιζέλο για να τους ενημερώσει προσωπικά για τα όσα συμβαίνουν.

Μήπως χάνει την ουσία ο κ. Καρύδης;

ΠΑΝ.ΒΕΛ.