Σκληρή επίθεση στον Πάνο Καμμένο εξαπέλυσε ο Πέτρος Τατσόπουλος, με αφορμή τη δήλωση του υπουργού Εθνικής Άμυνας ότι «αν δεν πάρουμε αυτό που θέλουμε θα το κάνουμε Κούγκι».

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Βήμα FM», ο κ. Τατσόπουλος δήλωσε για τον Πάνο Καμμένο:

Κούγκι να κάνει το κότερό του ρε, άμα είναι πυρομανής και θέλει να δει κάτι εύφλεκτο να πάει να βάλει βενζίνα στο κότερό του, να το ανάψει όλο και να κάτσει απέναντι στο νησάκι και να το βλέπει.

«Μιλάει η χοληστερίνη, η κινούμενη και μου έχει σαν πρότυπο τον παπα-Σαμουήλ και μου λέει από την ασφάλειά του , πού αυτός θα πάει στα νησιά, την επόμενη μέρα ή δεν ξέρω σε ποια άλλη offshore εταιρεία έχει  γραμμένο το κότερό του, θα πάει και θα βλέπει το Κούγκι πού καίγεται;», συνέχισε ο Πέτρος Τατσόπουλος.

Παράλληλα, κατηγόρησε τον υπουργό Εθνικής Άμυνας ότι με τις δηλώσεις του «δεν θα πάρει στο λαιμό του τον ΣΥΡΙΖΑ, θα πάρει στο λαιμό του την Ελλάδα», σημειώνοντας πως αυτού του είδους τις δηλώσεις τις κάνει «εν ψυχρώ επειδή ακριβώς υποτιμάει θανάσιμα την νοημοσύνη των Ελλήνων».

«Βλέπεις αυτόν τον ανεύθυνο λαϊκιστή, ο οποίος παίζει με τον εθνολαϊκισμό, με την πατριδοκαπηλία, όλη του ο βίος και πολιτεία, τα τελευταία χρόνια, είναι μια πατριδοκαπηλία από την αρχή ως το τέλος και λεει θα μας κάνει και Κούγκι; Σιγά ρε φιλάρα. Πάρ΄τε του τα σπίρτα παιδιά, πάρ’τε του τα σπίρτα», πρόσθεσε και κατέθεσε την ακόλουθη πρόταση: «Εγώ πιστεύω πρέπει να κατέβουμε σε παλλαϊκή συγκέντρωση με κεντρικό σύνθημα Πάρ’τε τα σπίρτα από τον Καμμένο».

Ντ. Μ.