Άγρια κόντρα είχαν στον αέρα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης.

Μιλώντας στο Mega, ο βουλευτής Χανίων σχολίασε για την παρουσία του κ. Γεωργιάδη «δεν θα περίμενα να τον δω εδώ. Περίμενα να έχει μεταναστεύσει».

«Προσπερνάω το χιούμορ του κ. συναδέλφου» απάντησε ο κ. Γεωργιάδης προσθέτοντας:

Σήμερα, στην εκπομπή σας δύο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασαν δύο εκ διαμέτρου διαφορετικές απόψεις. Λέω, λοιπόν, στον κ. Πολάκη που βγήκε με πολύ ύφος ότι ο κ. Πολάκης, όταν θα ψηφίζει με το χεράκι του ναι μεθαύριο, θα έχει ψηφίσει αγγλικό δίκαιο, Δουκάτο Λουξεμβούργου, παραίτηση από κάθε ασυλία και αναγνώριση του συνόλου του χρέους. Κι αυτό θα έχει την υπογραφή του ΣΥΡΙΖΑ και του κ. Πολάκη, για να μην το παίζει τραμπούκος στα κανάλια. Τραμπούκος, αν σε παίρνει, στη Βουλή, όχι στα κανάλια.

Το διάλειμμα για διαφημίσεις... διέκοψε την κόντρα, αλλά για λίγo. Στη συνέχεια, έπειτα από παρέμβαση του κ. Πολάκη ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε «σεν επιτρέπω στον κ. Πολάκη να μου μιλάει στον ενικό. Δεν είναι φίλος μου από χθες».

«Ούτε είμαστε φίλοι ούτε πρόκειται να γίνουμε», του απάντησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. «Παρακαλώ πολύ στον πληθυντικό και να μην με διακόψετε», επανέλαβε ο κ. Γεωργιάδης. «Μην με μαλώνετε», δήλωσε ο κ. Πολάκης.

Στη συνέχεια, ο βουλευτής της ΝΔ είπε «κόψτε του λίγο το μικρόφωνο να ολοκληρώσω και μετά ξαναβάλτε του ήχο». Ο κ. Πολάκης απάντησε «θες να μου κόψει τον ήχο; Να καταλάβω και εγώ» με τον κ. Γεωργιάδη να απαντά «δεν υπάρχει ο τύπος αυτός. Εγώ δεν το έχω ξαναδεί αυτό. Κάνω τηλεόραση 20 χρόνια».

Β.Β.