Κόντρα ξέσπασε μεταξύ του πρώην και της νυν Προέδρου της Βουλής Ευάγγελου Μεϊμαράκη και Ζωής Κωνσταντοπούλου με αφορμή της συμφωνία στο Eurogroup.

Απευθυνόμενος στην Πρόεδρο της Βουλής, και στηλιτεύοντας την πρόταση να αναβληθεί η ψηφοφορία άρσης της ασυλίας του Άδωνι Γεωργιάδη γιατί έλειπαν οι προφυλακισμένοι βουλευτές της Χρυσής Αυγής ο κ. Μεϊμαράκης επεσήμανε:

«Αποδεχθήκατε πλήρως το μνημόνιο και την τρόικα και όλα και τώρα θέλετε να μας επιβάλετε και θέλετε να μας επιβάλετε και τον δικό σας τρόπο συζήτησης στο κοινοβούλιο. Αυτό δεν θα περάσει.

Το κοινοβούλιο είναι κοινοβούλιο. Και εδώ θα μας επιτρέψετε να συζητάμε και να λέμε την άποψή μας . Αλλιώς κλείστε το κι αυτό. Γιατί αυτό προσπάθησε η πρόεδρος να κάνει σήμερα».

«Πόσο θα ευχόμουν όσα είπατε να τα είχαμε ζήσει στην προηγούμενη κοινοβουλευτική περίοδο .Το κοινοβούλιο θα είναι πάντοτε τόπος και αντιπαράθεσης και διαλόγου και γιατί όχι, αυτά τα οποία κάποιοι δεν θέλουν να βγαίνουν στο φως, καλύτερα να συζητιούνται και ο καθένας να αναλαμβάνει την ευθύνη του» , απάντησε η Ζωή Κωνσταντοπούλου