Άστραψε και βρόντηξε ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης. Του γύρισε κυριολεκτικά το μάτι όταν είδε μπροστά του, στην επιτροπή εξωτερικών και άμυνας, τον βουλευτή του ΛΑΟΣ, Ιωάννη Κοραντή. Θυμήθηκε τι έγινε την περασμένη Πέμπτη στην συζήτηση της πρότασης του ΠΑΣΟΚ για σύσταση προανακριτικής επιτροπής για τα υποβρύχια και την επίθεση που εξαπέλυσε εις βάρος του ο Γιώργος Καρατζαφέρης και βγήκε από τα ρούχα του.

Μην νομίζετε ότι του είπε τίποτα ο κ. Κοραντής. Μια καλημέρα είπε ο άνθρωπος, αλλά ο Ευάγγελος που δεν μπορεί να ξεχάσει την προσπάθεια του  ΛΑΟΣ να τον εμπλέξει στην υπόθεση και να τον κατηγορήσει ότι πήρε μίζες, τα πήρε στο κρανίο και τον στόλισε με διάφορα κοσμητικά τόσο τον ίδιο όσο και το κόμμα του.

Ο ακριβής διάλογος

ΚΟΡΑΝΤΗΣ-Καλημερα

ΜΕΙΜΑΡΑΚΗΣ-Μου λες καλημερα εμένα ρε αλήτη, εσύ που με πας στα δικαστήρια;  Παλιομ.., καραγκιόζη, έλα έξω, έλα έξω ρε θα σε...

ΚΟΡΑΝΤΗΣ- (Έχει μείνει άναυδος και κάνει  κάνω το σταυρό του !!!)

Κατόπιν αυτών ο Κοραντής έστειλε επιστολή διαμαρτυρίας  στον Πρόεδρο της Βουλής, στην οποία μεταξύ άλλων περιγράφει γλαφυρά το επεισόδιο.

«Ο κ. Μειμαρακης κάθισε δυο σειρές μπροστά από εμένα και όταν γύρισε και με κοίταξε τον χαιρέτησα λέγοντας 'Καλημέρα'. Ευθύς αντέδρασε βίαια λέγοντάς μου "αλήτη με στέλνεις στο δικαστήριο και τολμάς και μου λες και καλημέρα, σκ..μα..κα, περιθωριακέ» και άλλες ακατανόμαστες εκφράσεις.
«Η πρωτοφανής αυτή συμπεριφορά για τα κοινοβουλευτικά ήθη του τόπου είναι απολύτως απαράδεκτη και καταδικαστέα», καταλήγει.