Τι και αν ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας επισκέφθηκε το βράδυ του Σαββάτου το Εθνικό Θέατρο, λίγο νωρίτερα ήταν στο νοσοκομείο.

Ο κ. Τσίπρας και η σύντροφός του Μπέτυ Μπαζιάνα πήγαν το βράδυ του Σαββάτου στην κεντρική σκηνή του Εθνικού και παρακολούθησαν την παράσταση «Ενας άνθρωπος για όλες τις εποχές» του Ρόμπερτ Μπολτ με πρωταγωνιστή τον Γιώργο Μιχαλακόπουλο. 

Όπως διαβάζουμε στα ΝΕΑ ο Πρωθυπουργός λίγο νωρίτερα είχε βρεθεί στον Ερυθρό Σταυρό για να βγάλει επαναληπτική ακτινογραφία θώρακος. Οι εξετάσεις ήταν καθαρές και οι γιατροί συνέστησαν στον Πρωθυπουργό να πίνει στυμμένες πορτοκαλάδες, όπως αποκάλυψε ο ίδιος χθες απευθυνόμενος στην Κεντρική Επιτροπή.

Ηταν η δεύτερη φορά που ο Αλέξης Τσίπρας υπεβλήθη σε ακτινογραφία. Προ δεκαπενθημέρου είχε βρεθεί στο νοσοκομείο καθώς έπασχε από πνευμονία.

Τελικά με ισχυρή αντιβίωση ο κ. Τσίπρας ξεπέρασε το πρόβλημα και μάλιστα χαριτολογώντας μετά την ιατρική γνωμάτευση είπε στους συνεργάτες του: «Ανεξάρτητα από το τι λένε οι γιατροί, σωζόμαστε και είμαστε ατόφιοι».