Σε σφοδρή σύγκρουση άνευ ορίων εξελίσσεται η κόντρα του Βαγγέλη Μεϊμαράκη με τον Γιώργο Καρατζαφέρη.
Η σημερινή έντονη αντίδραση του κ. Μεϊμαράκη ,που εξύβρισε τον βουλευτή του ΛΑΟΣ Ιωάννη Κοραντή με πρωτοφανείς για το κοινοβούλιο χαρακτηρισμούς, όταν αυτός του είπε καλημέρα είναι μόνο ένα δείγμα του τι θα επακολουθήσει.

Όπως λένε συνεργάτες του κ. Μεϊμαράκη ο κ. Καρατζαφέρης με την επιμονή του να τον εμπλέξει στην υπόθεση των υποβρυχίων το μόνο που πέτυχε είναι να τον ενεργοποιήσει και πάλι πολιτικά.

Τα τηλέφωνα στο γραφείο του έχουν σπάσει τις τελευταίες μέρες από εκατοντάδες ψηφοφόρους και στελέχη της ΝΔ, ενώ και ο ίδιος που σκεφτόταν σοβαρά να μην ξαναπολιτευτεί τώρα λέει σε συνεργάτες του "ο Καρατζαφέρης θα με βγάλει βουλευτή με κλειστά μάτια.

Το μόνο πέτυχε είναι να με κάνει και πάλι μάχιμο". Δεν είναι μόνο αυτό όμως. Η σφοδρή επίθεση Καρατζαφέρη έχει ως αποτέλεσμα να ομαλοποιηθούν και οι σχέσεις Μεϊμαράκη Σαμαρά που δεν ήταν και στο καλύτερο σημείο τους.Ο πρώην υπουργός έλεγε σε συναδέλφους του βουλευτές το πρωί ότι "το μόνο που κατάφερε ο Καρατζαφέρης είναι να με κάνει κολλητό με τον Σαμαρά από δω και πέρα οι δυο μας να λειτουργούμε σαν μια γροθιά".

Η συνέχεια προβλέπεται να δοθεί μετά το μεσημέρι καθώς ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ έχει καλέσει τους δημοσιογράφους στο γραφείο του στις 14.30 για να κάνει δηλώσεις