current views are: 1

3 Μαρτίου 2015
Δημοσίευση11:50

Αυγή σε Βαρουφάκη: Γιάνη μας, μην απλώνεις άλλο το μαντίλι σου

Έντονη κριτική για την… υπερέκθεση του υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη στα μέσα ενημέρωσης ασκεί ο αρθρογράφος της εφημερίδας «η Αυγή» Θανάσης Καρτερος. 

Δημοσίευση 11:50’
αρθρο-newpost

Έντονη κριτική για την… υπερέκθεση του υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη στα μέσα ενημέρωσης ασκεί ο αρθρογράφος της εφημερίδας «η Αυγή» Θανάσης Καρτερος. 

Έντονη κριτική για την… υπερέκθεση του υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη στα μέσα ενημέρωσης ασκεί ο αρθρογράφος της εφημερίδας «η Αυγή» Θανάσης Καρτερός. 

«Δεν υπάρχει μέρα να μην ανοίξεις ραδιόφωνο, την τηλεόραση, τον υπολογιστή και να μην βρεις μπροστά σου το πρόσωπο του» γράφει ο Θανάσης Καρτερός και προσθέτει: 

«Να μην σκοντάψεις σε μια συνέντευξή του. Να μην σκαλώσεις σε έναν τίτλο που αναφέρεται σ’ αυτόν».

Ο αρθρογράφος προειδοποιεί τον κ. Βαρουφάκη ότι «θα ξοδέψει όλα τα κέρδη που αποκόμισε για λογαριασμό του και για λογαριασμό μας αν εξακολουθήσει να μιλάει τόσο πολύ» και συμπληρώνει: 

«Διότι κανένας, ούτε ο χαρισματικός αυτός υπουργός, δε μπορεί να γλιτώσει τη φθορά από την τοξική υπερπροβολή».

Ο Θ. Καρτερός μεταφράζει και τη ρήση του πρωθυπουργού για λιγότερα συνθήματα και πιο πολύ δουλειά.

«Για αυτόν θα μπορούσε να μεταφραστεί σε λιγότερες διαλέξεις και περισσότερη οικονομία» σημειώνει και καταλήγει:

«Γιάνη μας, μην απλώνεις άλλο το μαντίλι σου. Διότι η οικονομία δεν σημαίνει μόνο την επιστήμη της διαχείρισης των του οίκου μας. Σημαίνει και τη φειδώ. Την αποφυγή του περιττού. Τα λίγα λόγια με πολύ βάρος».


σχετικα αρθρα