ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Ο Φωτόπουλος «βγάζει» γλώσσα και λέει «ξύδι» στην... κοινωνία!

Δημοσίευση 3 Μαρτίου 2015, 20:52 / Ανανεώθηκε 3 Μαρτίου 2015, 21:00
Ο Φωτόπουλος «βγάζει» γλώσσα και λέει «ξύδι» στην... κοινωνία!
Facebook Twitter Whatsapp

«Φαρισαίους και υποκριτές» αποκαλεί όσους τολμούν και διαμαρτύρονται για την συλλογική σύμβαση που υπογράφηκε στη ΔΕΗ, ο μεγαλοσυνδικαλιστής της ΓΕΝΟΠ και πάλαι ποτέ πρόεδρός της, Νίκος Φωτόπουλος. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

«Φαρισαίους και υποκριτές» αποκαλεί όσους τολμούν και διαμαρτύρονται για την συλλογική σύμβαση που υπογράφηκε στη ΔΕΗ, ο μεγαλοσυνδικαλιστής της ΓΕΝΟΠ και πάλαι ποτέ πρόεδρός της, Νίκος Φωτόπουλος

Ναι… Καλά ακούσατε! Την ώρα που η κοινωνία βρίσκεται στα πρόθυρα της κατάρρευσης έπειτα από μία εξαετία εξαντλητικής λιτότητας, ο κ. Φωτόπουλος συνεχίζει στο ίδιο προκλητικό ύφος να βγάζει «γλώσσα» στην κοινωνία, αναφέρεται στα ΜΜΕ και σκόπιμα παραλείπει να μιλήσει στις υπαρκτές σφοδρές αντιδράσεις των πολιτών: 

Υπερασπίζεται την αύξηση των 6 ευρώ, «ένας καφές και ένα σάντουιτς» σύμφωνα με τα λεγόμενα του, μόνο που παραλείπει να μας πει ότι πρόκειται για 150 ευρώ το μήνα. 

Αυτά τα 150 ευρώ είναι πολύτιμα για έναν άνεργο ή για έναν χαμηλοσυνταξιούχο που δεν έχει να πάρει τα φάρμακά του... 

Και παρά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν, πέραν των πολιτικών, οι πολίτες είναι οι πρώτοι που σχολιάζουν αρνητικά την εν λόγω ΣΣΕ, ο κ. Φωτόπουλος τολμά να λέει:

«Για τις ενοχλήσεις σας, ξύδι, που λέει και ο λαός μας».

Ναι, ξύδι κ. Φωτόπουλε, ξύδι στην κοινωνία που αντιδρά από την απίστευτη πρόκληση… 

Π.Β.