Η μια εκ των πολλών απολυμένων καθαριστριών Δήμητρα Μανώλη ύψωσε το «κόκκινο γάντι», σύμβολο του αγώνα τους, μέσα στην Ολομέλεια της Βουλής. 

Κατά την διάρκεια της βράβευσης γυναικών από την Πρόεδρο της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου, η κυρία Μανώλη ύψωσε το γάντι από το της ολομέλειας, μετά από μία συναισθηματικά φορτισμένη τοποθέτηση. 

Μεταξύ των τιμώμενων προσώπων ήταν και η κ. Αλίκη ΓιωτοπούλουΜαραγκοπούλου, εγκληματολόγος, η κα. Βασιλική Θάνου Χριστοφίλου, Αντιπρόεδρος Αρείου Πάγου και Πρόεδρος Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων, η κα. Ανδρονίκη Θεοτοκάτου, Πρόεδρος Ένωσης Δικαστικών Λειτουργών Ελεγκτικού Συνεδρίου, η κα. Μαρία Καλλέργη, Εκπρόσωπος του Αντιδικτατορικού αγώνα που βασανίστηκε βάναυσα κατά τη χούντα, η κα .Πέπη Ρηγοπούλου αγωνίστρια του Πολυτεχνείου και Καθηγήτρια ΕΜΜΕ ΕΚΠΑ, η κα. Δήμητρα Μανώλη, μέλος της συντονιστικής επιτροπής των 595 αγωνιζομένων καθαριστριών του Υπουργείου Οικονομικών, η κα. Σοφία Κουκούλη – Σπηλιωτοπούλου, Δικηγόρος, Μέλος Ευρωπαϊκού Δικτύου Εμπειρογνωμόνων για την Ισοτητα των Φύλων.