Σε δήλωση ταχείας... αναδίπλωσης προχώρησε ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας της ΝΔ Δημήτρης Σταμάτης, ο οποίος από το βήμα της Βουλής νωρίτερα είχε υπερασπιστεί τους πρώην βουλευτές που διεκδίκησαν αναδρομικές αυξήσεις στις απολαβές τους. Φαίνεται ότι πέσαν πολλά «γαλλικά» στη Συγγρού και οι πληροφορίες κάνουν λόγο για τηλεφώνημα του γραμματέα της γαλάζιας ΚΟ, Κ. Τασούλα, ο οποίος του μετέφερε την έντονη δυσαρέσκεια του Αντώνη Σαμαρά.

Συγκεκριμένα, ο βουλευτής τόνισε: «Μια κακώς διατυπωμένη αναφορά μου, σήμερα στη Βουλή, σε ό,τι αφορά τα αιτήματα πρώην βουλευτών για αναδρομικά, έδωσε λαβή για παρερμηνείες.

Θέλω να τονίσω ότι συμφωνώ απόλυτα με τη θέση του κόμματος ότι σε αυτή την κρίσιμη οικονομική περίοδο, που περικόπτονται τα εισοδήματα εκατομμυρίων Ελλήνων και δοκιμάζονται οι αντοχές τους, είναι προκλητικό και απαράδεκτο να υποβάλλονται από οποιονδήποτε τέτοιες απαιτήσεις.

Θυμίζω, ότι προσωπικά, όταν το θέμα είχε τεθεί πάλι το 2008, μαζί με όλους τους συναδέλφους είχαμε συμφωνήσει και δεσμευτεί κανένας βουλευτής να μην κάνει παρόμοια προσφυγή.  Αυτή είναι η θέση μου».

 

 

 

πηγή: parapolitika.gr, newpost