Η Φάνη Πάλλη Πετραλιά, προφανώς ανέλαβε να επιπλώσει το σπίτι της κόρης της Αλεξάνδρας και του συζύγου της Νίνου Γιαννακόπουλου στο Λιβάδι της Αράχωβας, σε ένα πολυτελές συγκρότημα κατοικιών- επιχειρηματική δραστηριότητα του συνεκδότη του Ελεύθερου Τύπου Αλέξη Σκαναβή, πριν  αγοράσει την εφημερίδα. Στο περί ου ο λόγος συγκρότημα, όπου τα παραδοσιακά σπίτια, χτισμένα αποκλειστικά με ντόπια πέτρα, ξύλο και κεραμίδια, απαρτίζουν ένα ειδυλλιακό οικισμό που βρίσκεται τόσο κοντά και τόσο μακριά συνάμα από την πόλη και την κοσμοπολίτικη κίνηση της Αράχοβας, έχει σπίτι και ο Γιώργος Βουλγαράκης.  Όμως άλλο είναι το θέμα μας...

Η Φάνη Πάλλη Πετραλιά, έστειλε την οικοσκευή με μεταφορέα, ο οποίος βρέθηκε στη δυσάρεστη θέση να της ανακοινώσει ότι ένα δέμα, αυτό που περιείχε τα τηγάνια του νοικοκυριού, μάλλον είχε χαθεί, αλλά δεν θα έπρεπε να ανησυχεί γιατί η εταιρεία θα τους αποζημίωνε.

Ωστόσο, όταν η κα Πετραλιά του ανακοίνωσε το κόστος των τηγανιών, ο δύσμοιρος μεταφορέας βρέθηκε στα πρόθυρα  του εμφράγματος! Τα τηγάνια, κόστιζαν 6.000 ευρώ!

Στην εταιρεία μεταφορών σήμανε συναγερμός και τελικά τα τηγάνια βρέθηκαν και η καρδιά του επιχειρηματία πήγε στην θέση της.

Το ξέραμε ότι η Φάνη Πάλλη Πετραλιά λατρεύει το ντιζάιν, αλλά ότι υπάρχουν τηγάνια με τέτοια αξία, ειλικρινά δεν το γνωρίζαμε.

Όπως και να έχει το ζήτημα, τέλος καλό όλα καλά και... καλή όρεξη.