Στον Άδωνη Γεωργιάδη φαίνεται ότι δεν αρκούν μόνο τα χειροκροτήματα των βουλευτών του ΛΑΟΣ αλλα θέλει και μια επιβράβευση πιο οικογενειακή ας πούμε. Έτσι λοιπόν νωρίς το απόγευμα η Ευγενία Μανωλίδου πέρασε την πόρτα της Βουλής προκειμένου να «απολαύσει» τον άντρα της στην ομιλία του για την παιδεία. Αφού ξεναγήθηκε στο καφενείο και στο εντευκτήριο της Βουλής και  μίλησε με αρκετούς από τους συναδέλφους του συζύγου της, η Ευγενία Μανωλίδου, κατευθύνθηκε στα θεωρεία για να παρακολουθήσει τη συνεδρίαση.  Η έκπληξη όμως δεν ήταν η παρουσία της "Μπουμπούκας", η οποία είναι ως γνωστόν η μεγαλύτερη θαυμάστρια του κ. Γεωργιάδη, αλλά η παρέα της αφού ήρθε στη Βουλή συνοδευόμενη από τον γνωστό ηθοποιό Σταμάτη Γαρδέλη. 

Μόλις οι δημοσιογράφοι τον είδαν μαζί της άρχισαν να τον ρωτούν γιατί ήρθε. «Γυρίζουμε το Ρόδα, Τσάντα και Κοπάνα», απάντησε με χιούμορ ο ηθοποιός. 

Όμως οι δημοσιογράφοι επέμειναν μήπως ο κ. Γεωργιάδης προσπαθεί να τον πείσει να είναι υποψήφιος με τον ΛΑΟΣ.  « Μάλλον εγώ προσπαθώ να τον πείσω να παίξει στο Ρόδα, Τσάντα και Κοπάνα», είπε ο κ. Γαρδέλης γελώντας.