«Καρφιά» κατά του υπουργού Εθνικής Άμυνας και των Ανεξάρτητων Ελλήνων έριξε η Ραχήλ Μακρή.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Βήμα FM», η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε:

Δεν τον είδα να συμμετέχει στις διαπραγματεύσεις τον κ. Καμμένο ούτε τους Ανεξάρτητους Έλληνες. Αυτό που βλέπω είναι ένα κυνηγητό για τη συμμετοχή τους στον κομματικό μηχανισμό με κάθε τρόπο, δηλαδή βλέπω ένα κυνήγι καρέκλας και το οποίο δεν μου φαίνεται και καθόλου περίεργο, γιατί υπήρξα σε αυτό τον χώρο και γνωρίζω πολύ καλά την ανθρωπογεωγραφία και αυτό που βλέπω είναι ταξιδάκια με Apache και με φρεγάτες που δεν ξέρω και πόσα κοστίζουν αυτά στον ελληνικό λαό, προκειμένου να βγάζει ο κ. Καμμένος selfie. 

«Δεν έχω δει ούτε προτάσεις ούτε θέσεις ούτε βέβαια τη συμμετοχή τους στις διαπραγματεύσεις. Αν τους είδατε εσείς, πείτε το και σ’ εμένα», πρόσθεσε η κυρία Μακρή.

Όσον αφορά στη στάση που θα τηρήσει η ίδια κατά την ψήφιση των νομοσχεδίων, είπε:

Είμαι ξεκάθαρη στις θέσεις, τις οποίες εκφράζω και έχω πει επανειλημμένως ότι αν εγώ κρίνω, ότι αύριο έρχονται διατάξεις για να τις ψηφίσω, οι οποίες αφορούν μέτρα αρνητικά, όπως αυτά που μας παραπέμπουν στο παρελθόν, για μισθούς, συντάξεις, περικοπές ή για αυτά πού βλάπτουν το Δημόσιο, πράξεις πού βλάπτουν το δημόσιο συμφέρον, να είστε σίγουροι ότι και θα τα καταψηφίσω και θα μ’ ακούσετε να ασκώ κριτική αρνητική βέβαια εναντίον αυτής της κυβέρνησης.