current views are: 1

18 Μαρτίου 2015
Δημοσίευση07:11

Ο καβγάς Μπαλάφα – Κωνσταντοπούλου και η αποχώρηση (Βίντεο)

Καβγάς ξέσπασε μεταξύ του αντιπροέδρου της Βουλής Γιάννη Μπαλάφα και της Ζωής Κωνσταντοπούλου. 

Δημοσίευση 07:11’
αρθρο-newpost

Καβγάς ξέσπασε μεταξύ του αντιπροέδρου της Βουλής Γιάννη Μπαλάφα και της Ζωής Κωνσταντοπούλου. 

Καβγάς ξέσπασε μεταξύ του αντιπροέδρου της Βουλής Γιάννη Μπαλάφα και της Ζωής Κωνσταντοπούλου. 

Ο καβγάς στήθηκε σε επιτροπή και είχε να κάνει με το διαδικαστικό

«Θέλω να έρχομαι κάθε φορά εδώ για να συζητώ το συγκεκριμένο θέμα. Το να κάνω διαλέξεις εφ’ όλης της ύλης δεν με εκφράζει. Δεν είναι δημοκρατικό, κατά τη γνώμη μου, είναι βαθιά αντιδημοκρατικό. Και μόνο τον ναρκισσισμό τρέφει αυτού του οποίου το κάνει» είπε προς την κυρία Κωνσταντοπούλου, φανερά εκνευρισμένος, ο κ. Μπαλάφας και συνέχισε: «Είμαι άσος στις διαδικασίες, σας διαβεβαιώ. Τις παίζω στα δάχτυλα, αλλά σέβομαι τον χρόνο όλων μας και την ποιότητα των ομιλιών».

Ο διάλογος που ακολούθησε είναι ενδεικτικός του κλίματος που επικρατούσε: 

Κωνσταντοπούλου: Να θυμίσω προς όλους και κυρίως προς αυτούς που κατέχουν αξιώματα στη Βουλή ότι αυτή η διαδικασία είναι διαδικασία ακρόασης στην οποία τίθενται και ερωτήματα. Σεβαστό το δικαίωμα όσων δεν επιθυμούν να ρωτήσουν, αλλά δεν θα περιορίσω το δικαίωμα εκείνων που θέλουν να ρωτάνε.

Μπαλάφας: Τα τέσσερα πέμπτα των τοποθετήσεων δεν ήταν ερωτήσεις, ήταν τοποθετήσεις. Εδώ ακούσαμε ιστορικές τοποθετήσεις 25 λεπτών και μετά μια ερώτηση που ήδη είχε απαντηθεί.

Κωνσταντοπούλου: Και εσείς όπως και εγώ βρισκόμαστε σε αυτή την επιτροπή εξ οφίτσιο και έχουμε την υποχρέωση να είμαστε εδώ παρόντες.

Μπαλάφας: Αυτές οι διαδικασίες, κατά τη γνώμη μου, δεν προάγουν τίποτα. Δεν είναι διαδικασία αυτή, θα πρέπει να την ξανασυζητήσουμε.

Ο κ. Μπαλάφας τελικά αποχώρησε από την Επιτροπή, η οποία για την ιστορία ολοκληρώθηκε στη 1.30 τα ξημερώματα.


σχετικα αρθρα