Με μεγάλη έκπληξη ακούσαμε σήμερα από τον κ. Βενιζέλο να δηλώνει «πως δεν τον ενδιαφέρει η πολιτική του πορεία, παρα μόνο το παρόν και το μέλλον της χώρας». Προηγουμένως, βέβαια, ο υπουργός Άμυνας, μιλώντας σε Ημερίδα του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου, φρόντισε να ασκήσει πρώτος κριτική στην ομιλία του κ.Σαμαρά στο Ζάππειο, δηλώνοντας «την ανάγκη όλοι μαζί να βγάλουμε τη χώρα από την περιδίνηση με υπευθυνότητα, κοινωνική συνοχή, εθνική ενότητα και δουλειά, κάτι το οποίο δεν κατάλαβε σήμερα ο κ. Σαμαράς».

Ο κ. Βενιζέλος μίλησε με τα καλύτερα λόγια... για τον εαυτό του, τονίζοντας «η υπευθυνότητά μου απέναντι στην πατρίδα και την παράταξη δεν μου επιτρέπουν να αφήνω την παραπολιτική να κυριαρχεί στην ουσία των πολιτικών θέσεων.»

Και συνέχισε- μιλώντας πάντα για το μέλλον της χώρας- «Δεν έχω να αποδείξω τίποτα και σε κανέναν, έχω δείξει την στήριξή μου στον πρωθυπουργό, την παράταξη και τη χώρα.»

Ωστόσο ο υπουργός Εθνικής Αμυνας υπενθύμισε- και εμείς τον πιστεύουμε(!) ότι «όπως έχει δηλώσει και ο πρωθυπουργός, δεν μ' ενδιαφέρει το πολιτικό μέλλον μου, μας ενδιαφέρει το παρόν και το μέλλον της χώρας...»