Χαμός έγινε το πρωί στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤ1 όταν ο παρουσιαστής τσακώθηκε με τον Άδωνι Γεωργιάδη. Στο πλατό ακούστηκαν χαρακτηρισμοί όπως «γλείφτης», «κωλοτούμπας» ενώ τα αίματα κατεύνασε το... τηλεοπτικό σήμα της εκπομπής το οποίο έπεσε ξαφνικά. 

Το περιστατικό σημειώθηκε όταν ο κ. Παπαδάκης έκανε παρατήρηση στους καλεσμένους του για την θεματολογία της εκπομπής. Όπως είπε την θεματολογία την καθορίζει ο ίδιος και δεν πρέπει οι καλεσμένοι να έρχονται και να θέλουν να μιλήσουν για τα tweets τους ή για δηλώσεις τους σε άλλες εκπομπές. 

Την φράση αυτή την εισέπραξε ως προσωπική ο κ. Γεωργιάδης αφού ο ίδιος νωρίτερα θέλησε να μιλήσει για το θέμα Παρασκευόπουλου όμως δεν τον άφησε ο κ. Παπαδάκης. Ο βουλευτής της ΝΔ σηκώθηκε όρθιος και απείλησε με αποχώρηση λέγοντας στον Γιώργο Παπαδάκη πως θέλει «να γλείφει τον Τσίπρα». 

Σε αυτό το σημείο τα αίματα άναψαν για τα καλά. Ο Γιώργος Παπαδάκης έγινε έξαλλος, σηκώθηκε όρθιος και ζητούσε επίμονα να ανακαλέσει την φράση του ο κ. Γεωργιάδης.

Μάλιστα του είπε πως είναι το τελευταίο άτομο που θα τον κρίνει ως δημοσιογράφο αποκαλώντας τον ως τον «μεγαλύτερο υβριστή του Προέδρου της Δημοκρατίας» και ως τον «μεγαλύτερο κολωτούμπα»

Τότε ο Αδωνις Γεωργιάδης ρώτησε: «Εγώ είμαι όλα αυτά; Τότε γιατί με καλείς;» για να λάβει την απάντηση «θέλω και κωλοτούμπες στην εκπομπή μου».

Ο κ. Γεωργιάδης σηκώθηκε και πάλι να φύγει από το στούντιο ωστόσο τα πνεύματα ηρέμησε το σήμα της εκπομπής που έπεσαν ξαφνικά και η εκπομπή συνεχίστηκε κανονικά με τους δύο άνδρες να βρίσκονται στο στούντιο μέχρι το τέλος. 

Α.Κ.