current views are: 3

25 Μαρτίου 2015
Δημοσίευση10:10

Η μοναχική ονομαστική εορτή του Ευάγγελου Βενιζέλου

Η 25η Μαρτίου του 2015 , θα είναι η τελευταία γιορτή που θα κάνει ο Ευάγγελος Βενιζέλος ως πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. 

Δημοσίευση 10:10’
αρθρο-newpost

Η 25η Μαρτίου του 2015 , θα είναι η τελευταία γιορτή που θα κάνει ο Ευάγγελος Βενιζέλος ως πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. 

Η 25η Μαρτίου του 2015 , θα είναι η τελευταία γιορτή που θα κάνει ο Ευάγγελος Βενιζέλος ως πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. Τον Ιούνιο το κόμμα θα αναλάβει ο νέος πρόεδρος που θα εκλεγεί από τη βάση του ΠΑΣΟΚ. Ήδη, γίνονται ζυμώσεις και τα στρατόπεδα έχουν αρχίσει να ξεχωρίζουν. Ο κύριος Βενιζέλος επιθυμεί για το επόμενο διάστημα να σηκώσει το βάρος της αντιπολίτευσης προς την κυβέρνηση, με συνεχείς παρεμβάσεις και στη Βουλή αλλά και στα μέσα ενημέρωσης. 

Πάντως, οι μέρες που στη γιορτή του προέδρου του ΠΑΣΟΚ γίνονταν συνωστισμός για να του ευχηθούν πέρασε. Ο Ευάγγελος Βενιζέλος έχει μείνει με λίγους πιστούς του φίλους καθώς τα περισσότερα στελέχη του ΠΑΣΟΚ προετοιμάζονται για την επόμενη ημέρα με το νέο πρόεδρο. Αυτή είναι η συνήθης τακτική βεβαίως λίγο πριν μεγάλες αλλαγές στα κομματικά επιτελεία αλλά υπάρχουν διάφορα σχόλια στους διαδρόμους της Χαριλάου Τρικούπη πως κάποιοι που ευεργετήθηκαν τώρα έχουν εξαφανιστεί.

Ο κύριος Βενιζέλος πιστεύει πως ήδη οι εξελίξεις τον δικαιώνουν στην οικονομία με την τούμπα που έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ ωστόσο θεωρεί πως έχει χαθεί πολύς χρόνος και έχει στοιχίσει και στην ισχύ της χώρας αλλά και σε οικονομικό επίπεδο , ενώ στους συνομιλητές του δεν κρύβει την ανησυχία του για το μέλλον.

Πάντως ο ίδιος δεν πρόκειται να απομακρυνθεί από την πολιτική σκηνή, αντιθέτως όπως πληροφορείται το newpost , και παρά το γεγονός πως αποχωρεί από την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, στελέχη από την κεντροαριστερά τον έχουν πλησιάσει για να αναλάβει πρωτοβουλίες για το χώρο καθώς υπάρχουν και εκείνοι που δε βλέπουν άλλο στέλεχος αυτή την στιγμή να μπορεί να ενώσει την κεντροαριστερά.   

O.A


σχετικα αρθρα